Mera Santorini….


1. Poolen vid vårat hotell, där åt vi frukost varje morgon.
2 & 3. Vi hyrde en fyrhjuling och åkte till en strand som hette Perivolos som låg  på andra sidan ett högt berg. När vi åkte över berget stannade vi vid denna underbara utsiktsplats. Där hade jag kunant stå och titta hur länge som helst, det var helt otroligt vackert.
3. På en taverna vid stranden åt vi en underbar lunch med grekisk sallad, tzatziki och rostat vitlöksbröd, mmmmm….
4 & 5. På kvällen körde vi till Fira igen. Vi skulle leta efter stadens huvudtorg men gick vilse och kom bara högre och högre upp. Vi trodde hela tiden att vi snart skulle kunna svänga av nedåt, men när det tillslut kom en avtagsväg insåg vi att vi hade gått till den högsta punkten och vi kunde se ned på staden Fira under oss.
6. Där uppe hittade vi en underbar restaurang med slående utsikt och vi beställde en tallrik med mixat grilla tför 2. Det var så romantiskt, åh suck längtar tillbaka.
7. Efter middagen hittade vi ner till staden igen och gick och shoppade i de små vindlande kullerstensgränderna. Jag har aldrig sett så mycket juvelerare på samma ställe. Butikerna var 80% smyckesbutiker fyllda med guld och diamanter! Jag prövade en ring med en aquamarin i mitten och 20 diamanter runt omkring med en sammanlagd karat på 3,5!! Önskar att den hade fått följa med mig hem, men den var aningen för dyr  : ) (läs: väldigt dyr).

Outift: Vit volangklänning från Zara, guldflipflops köpta på Kefalonia, fransskärp av mocka, gammalt, armband med inidanpärlor köpt på Santorini (bild kommer snart) guldigt armband från Gina Tricot, skinnväska köpt på Kefalonia guldöghängen från Sweet Susie.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *