Hur tar man sig tillbaka…

 Sitter vid datorn och ska snart försöka få i mig lite lunch. Den senaste veckan har verkligen varit tung, varje gång jag är inne i en sådan här smärtattack (som jag skrev om) så är jag så rädd att det inte någonsin ska lugna ner sig igen. Hur tar man sig tillbaka från en sådan här elak försämring undrar jag? Är alldeles skakig av morfinet idag usch då känner mig som en jätte gammal gubbe, fast jag kansk borde försöka känna mig mer som Kate Moss istället, he,he. Ja, det hade varit mycket bättre! Ska sikta in mig på en "heroin chic" Kate Moss look istället. ; ) Min sambo råkade precis ut för en olycka och bröt höger arm, tycker så synd om min älskling. Han har operats i morse och ligger på uppvaket just nu. Hur ska det gå nu tänker jag, det är ju han som brukar ta hand om mig när jag mår så här dåligt men nu vill ju jag kunna ta hand om honom!! Hur tar vi oss tillbaka från detta? Hoppas, hoppas den här attacken ger med sig snart nu, det bara måste den! Längtar verkligen ut nu också, börjar känna mig som en skum grottmänniska med alldeles ruffsigt hår och slitet höftskynke (läs: skrynkligt nattlinne) som kommer ut ur grottan (läs sängen) och kisande kollar ut på solen/världen utanför (läs: tittar ut genom fönstret). Jag blinkar mot ljuset och kryper ner i sängen igen med mitt ruffsiga grottstyle hår, nej, nej Kate Moss, tänk Kate Moss! Hade varit roligt att veta vad ni gör en dag som denna? Jobb, skola? Eller går ni mest omkring och är supersnygga fashionistas?Såklart ni gör, men vad gör ni utöver det? : )

CityCat Kisses/Ellie

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Petra: jobbigt med dataslitet, men roligt att du lunch shoppat så mycket kul, det gjorde du helt rätt i! Vin, godis och kläder what moore can a girl need?! 🙂

 2. Jag har jobbat hela dagen, eller tja, lite att göra nu, så mest tittat in här och på andra bloggar ;). Ska snart iväg och fika med en kompis, sedan blir det hem och krama på sambon. Såklart har jag försökt komponera en outfit också. Idag var det lite möten, så en kort, svart kavaj åkte på tillsammans med en t-shirt med tryck, stuprör och höga svarta boots.

  Där har du både min dag och min outfit :)…Krya på dig, och även om du inte kan läka sambons arm, kan du ju alltid pussa på honom lite så mår han nog en aning bättre! I alla fall när han får komma hem och kurera sig.

  Stora kramar

 3. Hoppas han blir bättre snart så han kan ta hand om dig.Synd att jag inte bodde närmare kunde jag ta hand om dig hihi.

  Själv har jag jobbat och är förkyld 🙂 Skönt med fredag imorgon!Kramar

 4. Erika: Va roligt att få lite inblick i din vardag, kul att du tittar in här när du har lita att göra. din dagens outfit låter super läcker! ;)Jag ska absolut pussa på min sambo allt vad jag kan, kankse kan det hjälpa lite. 🙂 Många kramar!

  B: V gullig du är! Ja synd att vi inte bor närmare varan, skulle verkligen vara roligt att träffa dig! Trist med förkylningen, duktigt att du jobar ändå, krya på dig och hoppas den går över snart! Massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *