Svart och enkelt på modeveckan i Milano!


Det är helt klart en minimalistisk svart/monokrom stil som gäller under modeveckan i Milano. Leggingsen är defenitivt fortfarande heta, men nu ankel långa istället för vadlånga och de används mer som byxor än som förut under klänning. De riktiga fashionistorna i Milano bryter gärna av med en färstark acceccoar som väska eller skor.

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Sanna: Ja vilka fashionistas!

  Sofie: Ja det tycker jag med, den lyfter hela outfiten!

  Sanna: Ja det tycker jag med!

  Freddy: Åh tusen tack, va roligt att du gillar den! 🙂

  Fannie: Ja det tycker jag med, jag börjar dock vänja mig vid leggings som byxor nu, på vissa ser det supersnyggt ut.

  Emma: Tack det samma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *