Love, love Santorini!

 
Ha, ha,ha jag var så glad över att få må bra några dagar i solen att jag var tvungen att hoppa lite i sängen, men det ser mest ut som att jag försöker leka tiger eller ja något skumt djur. : )

1-4: Jag och min älskling på fyrhjulingen när vi åkte in till staden Fira igen. Vi tog en barrunda men en drink på varje ställe för att få se så många coola barer med fantastiska utsikter som möjligt.
5. Man kund egå 600 trappsteg ner till hamnen eller rida på en åsna från åsnestationen, hmmmm
6-7: Sista baren som hade ritkgit snygg inredning och ljuvlig utsikt över havet och solnedgången. Där åt jag den godaste våfflan jag någonsin ätit. : )
8-9 På kvällen åt vi vis strandkanten i Kamari där vi bodde. Jag beställde grillade räkor från dagens fångst och blev förvånad över hur stora de var (och goda, he,he) : )
10: Sista dagen var vi superlänge på stranden, här i matchande bikini och badrock från Björn Borgs beachkollektion
11-12 Sista kvällen klädde jag upp mig lite mer bara för att det var roligt och vi åt en romantisk middag på en fin restaurang. Åh jag längtar redan tillbaka! Önskar jag kunde ha ett litet hus i Grekland så jag fick åka dit när jag ville! : )

Outift 1: Nya axelbandslösa röda toppen från LaRedoute, nya pilotbågar från RayBan, jeansshorts från HM och flipflops köpta på Kefalonia. Örhängen och armband med snäckor från HM, skinnväska köpt på Santorini, keps från Diesel.
Outift 2: Fodralklänning från American Apparel, strasshalsbandet är en present från min sambo, strassarmband från HM och sandaletter från Gyllenegripen.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag haller med B om att det var roligt att se din sambo, nyfiken som man ar ;). Harligt att se dessa kul bilder. Du ser sa harligt avslappnad ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *