Chaneling Dolce & Gabanna!Ni minns kankse att jag återskapade runwaylooken från Chanel och runway looken från Balmain för inte så längesedan. Idag testar jag att återskapa Dolce & Gabannas coola vinterlook. Fårskinnsväst, guppkeps och sjal tätt knutent runt halsen, nja, som de flesta runwaylooker blir det lite för extremt när man bär det till vardags. Jag skulle helt klart kunna bära looken utan kepsen och sjalen och med utsläppt hår som här nedan. Otroligt varmt och gosigt är det med fårskinnsvästen i alla fall! Perfekt för det svenska klimatet. Jag fick fårskinskappan av min sambos mamma och sedan satta jag saxen i den och klippte av ärmar och krage för att få den rätta looken. Fårskinnskappor hittar ni billigt på second hand sedna är det bara att gå loss med saxen! : )
 Så här funkar looken bättre tycker jag, även om det är roligt att "go all the way" som ovan. : D
Polotröja -Mango
Jeggins -Bik Bok
Mockstövlar -Esprit
Skinnväska -Botkier
Guppkeps -morfars gamal
Sjal -Mistell
Fårskinnsväst -H.Andreasson Göteborg

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *