Denim Special!


Vilka jeanstrender är det som gäller nu? Bästa sättet att hålla koll på jeanstrenderna är att spana i vad kändisarna har på sig! De senaste 2 månaderna har det varit 3 typer av jeans som dominerat, trasiga, stuprör och raka. Men även bootcut börjar komma tillbaka så smått, vilket är bra, då bootcut jeans är smickrande för precis alla figurer. Den stora trenden med boyfriend jeansen hänger också kvar men syns inte lika frekvent som tidigare.

Trasigt

Katie Holmes, Jessica Alba, Heidi Klum och Eva Longoria i trasiga jeans.

StuprörRachel Bilson, Victoria Beckham, Rachel Bilson, Anne Hathaway, Beyonce, Cameron Diaz, Katie Holmes, Rachel Bilson, Rosie Huntington Whitley, Katie Holmes, Lauren Conrad, Miranda Kerr, Nicole Richie, Rebecca Geyheart och Vanessa Hudgens i stuprör!

Raka


Sienna Miller, Emma Watsson, Jessica Biel, Jennifer Connely, Kate Bosworth, Sienna Miller, Claudia Schiffer och Halle Berry i raka jeans!

Bootcut

Penelope Cruz, Katei Holmes, Jessica Alba och Madonna i bootcut jeans!

Boyfriend

Joy Bryant och Kate Beckinsale i boyfriendjeans.

Topshop har ett bra utbud av jeans, liksom, Gina Tricot, JC, HM och Solo. På NK hittar du de riktigt lyxiga jeansen.


Snygga raka jeans, stuprörs jeans, bootcut jeans, boyfriend jeans från Topshop!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Att ha det gott: Ja, bootcut är absolut den mest smickrande modellen för alla figurer och åldrar man kan välja och då gärna med fickorna mitt på baken. Vill man vara trendig kan man köpa bootcut med lite slitningar och hål så är man super rätt. Ananrs är en mörk nästan otvättad dneim den mest figursmickrande färgen. Riktigt ljusa stuprörsjeans med slitningar, hål och gärna lappar är det absolut trendigaste just nu.

    Matilda: Jag håller med, hon rockar boyfriend jeansen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *