Dagens Outfit!


Idag ska jag hem till min bästa vän Vicky och kolla på Melodifestivaln, Sex and the Cityboxen och kolla i inredningstidnignar, det ska bli så mysigt att ha en riktig tjej-kväll! : ) Ska ni kolla på Melodifestivalen?

Randig stickad klänning -HM
Strumpbyxor -Falke
Gråa stövlar -Björn Borg
Skinnarmband -köpt på Santorini
Gulörhängen -Sweet Susie

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. vad fin du är.Melodifestivalen var inget attg hurra för,vilken katastrof!Jag håller på och målar sovrummet och hoppas bli klart idag!Ha en fin söndag!Kramar

  2. B: Tack, jag det håller jag med om, det brukar vara så mycket bättre, Petra Mede tycker jag gjorde ett bra jobb med tanke på att det är stört omöjligt att ta över efter superpopulära Kristian Look, men vad hände med musiken och deltagarna, varför kunde ingen sjunga så att det hördes över musiken? Varför var de så dåliga låtar? Och de konstiga juryreglerna? Skumt! Alcazars låt var ju det enda som var någorlunda bra enligt mig, gillade du någon låt? Hoppas det har gått bra med målningen i sovrummet och att du blev nöjd. Kramar!

  3. Ja jag orkade inte höra på alla låtarna.Gjorde annat istället :)Håller med om att Petra Mede gjorde ett bta jobb.Själv är jag trött på Kristina Luuk! Är klar med väggarna nu och ska fixa iordning imorgon!Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *