Dagens Outfit!

Hey Citycatbabes, sitter och tittar på finalen av Topmodel med laptopen i sängen och senare blir det On the road again med Gwyneth Paltrow. Jag hejade på Analeigh, vilken gullig tjej och så söt, så lite synd at hon inte gick vidare men McKey har ett riktig häftigt utseende och jag tror att hon kan boka många high-fahsion jobb enligt min erfarenhet. Spännade att se vem som vinner. Idag har jag varit och handlat och varit på Apoteket och gjort sånna där ärenden. Kunde inte låta bli att slinka in på HM på vägen och åååh va mycket snyggt, stog och höll länge i en leopardkjol med volanger i chiffong för 149 kr, men lyckades stoppa mig själv från att shoppa. : ) Det fanns också mängder med snygga mc-inspirerade korta skinnjackor i härliga färger, fastande för en krämvit och en ljusblå med läckra dragkedjor, skynda fynda ni som kan! Hoppas ni har haft en bra dag, imorgon ska mamma komma hit och lära mig baka scones, det ska bli kul och gott, he,he. Citycatkisses!!!

Favorit i repris med tröjan och skärpet, he,he
Tröjaklänning -LaRedoute
Mockaskärp -Zara
Strumpbyxor -Falke
Skinnstövlar -Björn Borg
Kedjehalsband -Indiska
Armband -köpt på Naxos

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Att ha det gott: Åh va kul, undrar om det var någon av dem som jag också stod och höll i? Nästan allA jag kollade på var konstskinn, men ursnygga. Blev det något köp?

  2. Leopardkjolen har jag också kollat på, den finns som svart med vita prickar på också tror jag..(?) men köpte inte. 🙂

    Jag hejade också på Analeigh, tyckte det var skam att hon bara blev trea. Vad gjorde Samantha i finalen liksom?? McKey såg i och för sig ut som en modell men det var ingen som jag fastnade för..

  3. Sarah: Åh gör den, det är nog också jätte fint med svart vit, usch va hoppingsugen jag är, he,he.

    Ja vad gjorde Samantha i finalen?!!!! Jag hejade också på Analeigh, tycker preics som du, McKey såg ut som en modell, men ingen personlighet som var direkt fängslande och ingen direkt utstrålning. Hoppas Analeigh lyckas ändå, på egen hand! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *