Jag reser till värmen!


Den 9 maj åker jag och min sambo på en fantasitsk resa till Turkiet för att fira min pappas 60-års dag. Min pappa bor i Stockholm så jag träffar honom väldigt sällan, inte mer än någon gång per år, så det ska bli så kul att bli bjudna på den är resan och spendera en hel vecka tillsammans med honom. Hotellet som vi ska bo på heter Gloria Serenity, ser helt fantastisk ut, räkna med att jag kommer att spendera min tid i solen och på det fantasitska SPAt medans de andra spelar golf. : ) Lite orolig är jag ju för att resa med den här jobbig sjukdomen, men vi får hoppas att jag klarar det och slipper ha allt för ont. Planerna för vad jag ska ha på mig börjar naturligtvis redan, he,he. Jag har beställt den härliga maxiklänningen från Asos som jag skrev om tidigare och en fin bikini från samma ställe. : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *