Nya plagg på auktion!

Det mesta jag har lagt upp på Tradera hittills har blivit sålt, känn så kul att någon annan får glädje av plaggen. Man sparar både miljön och pengar. Här är veckans nya auktioner för den som är intresserad. Kommer ni ihåg den här somriga guldiga outfiten? : ) Tyvärr kan jag inte ha de fina vita jeansen som jag fick, men förhoppningsvis blir någon annan glad över dem! Det svåra är att låta bli att shoppa på Tradera och bara sälja, nästan omöjligt, för en sån som mig i alla fall, he,he.

Du kanske också tycker om

17 kommentarer

  1. hej! det är ju bokrea nu, vilka är dom bästa modeböckerna du läst? har du ebbas stil? jag är lite sugen på att läsa en shopaholics bekännelser, vet du om den är bra? tack för en bra blogg, puss!

  2. Att ha det gott: He, he skönt att jag inte är ensam. 🙂

    Fashion is my passion: Jag ÄLSKAR en shopoholics bekännelser!!! Jag har läst alal böckerna i serien och alla böcker som Sophie Kinsella har skrivit, verklgien feel-good böcker. Marian Keyes är en annan av mina favoritförfattare vars böcker jag har läst allihop. Rekommenderas!!

    Käthe: Tack, he,he, nej den lär jag inte sälja i första taget. Det gör nog inte du heller med din fina Marc. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *