Madonna för W!


Madonna poserar på sexiga bilder för magasinet W med sin nya toy boy Jesus Luz. Madonna upptäckte Jesus när hon var i Rio och nu spenderar han sin tid med Madonna både framför kameran och annars, ryktet talar om en het romans!
Kolla in fler av bilderna här!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag är ju alltid ett fan av Madonna, men jag tycker att hennes ben ser lite konstiga ut på bilden där hon sitter – jag undrar om det beror på att de är så magra eller om det är en märkligt retusch. Cool är hon i vilket fall.

  2. Ja jädrans va konstiga benen såg ut, det såg jag inte först för jag bara stirrade på killen, ha,ha,ha, den där bilden har de gjort något med, de har dragit ut benen tror jag eller så satt hon med benen isär, vilket de tog bort och satte in ett annat ben över hennes, sånt gör de hela tiden, så det skulle inte förvåna mig. Men som du säger, cool är hon ändå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *