Bar Rafaeli -årets swimsuitmodel!


Israeliska bombnedslaget Bar Rafaeli som är tillsammans med Leonardo Dicaprio blev årets omslagsmodell för Sports Illustrated swimsuit nummer, alltid en stor grej i USA och nu för tiden en ära. Det var med omslagt för Sports Illustrated som Tyra Banks först slog igenom. Kolla in alla bilderna på Bar här (Varning, bilderna framkallar både hälsosamma tankar på att boka tid på gymmet och ohälsosamma tankar på att boka tid hos plastikkirurgen)

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Alltså.. jag känner bara..suck… :S

    Så orginellt. Eller inte.

    En tjej i bikini, jaja.. Men jag blir så trött på att de hela tiden måste framhäva vissa kroppsdelar.. Tycker det är smaklöst. Det går ju att göra det på ett snyggare sätt liksom 🙂

  2. Sarah: Ja det brukar var jag som säger suck, men de senaste åren har jag kännt mig väldigt ensam om det, det är som att överexponeringen av kvinnor som sexobjekt har blivit vardagsmat. Tidningar som Slitz och Moore och allt vad de heter gör mig fortfarande illamående och känns direkt kränkande. Sports illustrated kan jag ta, för att den mer tillhör modell/modebranschen än utvikningbranschen, dock måste jag säga att gränsen där emellan börjar bli väldigt tunn. Som modell har jag alltid kännt mig i ett dilemma då jag själv tex fotat underkläder och bikinis för modeföretag, men tex sagt nej till kalendrar. Jag bestämde mig för att göra en bedömning från fall till fall och sålde jobbet kläder tog jag det sålde jobbet kroppen så sa jag nej. På bloggen skulle jag aldrig publicera något som jag känner är kvinnoförnedrande, men ibland är gränsen mellan mode och erotik hårifn nu för tiden. De här bilderna är på gränsen och jag funderade ett tag, men tyckte tillslut att de var ok för att de var tillräcklig modelliga, fina och för att bikinisarna som visas brukar styra bikinimodet för säsongen. Jag är glad att du skrev det du skrev, för som jag sa, jag trodde jag var den enda som reagerar på smaklös objektifiering av kvinnans kropp och kroppsdelar, även om jag tyckte dessa bilder var ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *