Dagens Fashionista!

Kate HudsonKate Hudson i Louis Vuitton. Stjärnan från nya filmen Bride Wars var supernsygg i topp till tå Louis Vuitton. Markerade axlar är en stor trend i år och Kate Hudson bär upp trenden med bravur. Stylistens tips: när du bär plagg med markerade axlar se till att hålla resten av din outfit smal och figurföljande som Kate här, för att undvika att se ut som en kvarleva från 80-talet.

Fashionista of the day: Kate Hudson in Louis Vuitton. The Bride Wars actress looked gorgeous in a Louis Vuitton little black dress with statement shoulders. Stylist’s tip: Structured shoulders are back this season. Avoid eighties nightmares by making sure that the rest of your outfit is slim like Kate Hudson’s.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Fast just breda axlar och resten smalt över figuren är just väldigt mycket 80-tal, det skulle vara smala höfter då och det är ju också på 80-talet som Alaïas fodral slår igenom.

  2. Petra: Ja eller hur, hur snygg som helst!

    Evis: Ja du har absolut rätt, är det någon som kan modehistoria så är det du. Men jag tänkte på Dallas och Dynastin och de blusar och toppar som de hade då med breda axelvaddar och som sedan var raka och lösa ned till höften. Jag minns att de topparna aldrig var insvängda i midjan och jag har förknippat denna fyrkantiga, boxiga look med 80-talet. Även kavajerna var väldigt fyrkantiga med höga axelvaddar och raka och korta. Dessa bars ofta med byxor som var veckade fram , ärna i pastellfärger, he,he, vilket skapade ett ganska brett höftparti också. Så det var detta jag täntke på när jag skrev mitt inlägg om vilken look man bör undvika. Tack för ditt intressanta inlägg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *