Dagens Köp!


Ni minns kanske min inköpslista. I förrgår när jag var på Allum med mamma hittade jag en marinblå och vit randig tröja som jag ville ha på HM, den blev lite längre än jag hade tänkt mig, men det är bara bra. Den har jätte fina guldknappar i ärmarna och på kragen sammt en brosch i tyg, men den tar jag bort. Tänkte använda den som tröja till leggings på vintern med polokragen knäppt och som klänning till våren med kragen uppknäppt. Bäst var ändå priset 98 kr istället för 298 kr!

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Jätte fin blogg har du:)

  Jag har precis startat en blogg,det är en liten sak jag undrar,du kanske kan svara…jo när man lägger ut ett nytt inlägg på sin blogg,hur kan man välja kategorier?? jag har bara allmänt på allt,förstår inte hur man gör? tacksam för tips.

  mvh kattis

 2. Den där är jättefin 🙂 Har kollat på den själv och undrat över varför jag inte är längre hehe ;p funkar inte på mig som är kort tyvärr :/

 3. Att ha det gott: Roligt att du gillade den och tack. Kram

  Petra: Kul att du tycker det, kram

  Kattis: Tack, va glad jag blir att du gillar min blogg. Om du går in under fliken blogg och sedan fliken kategorier så hittar du en grön knapp längst till höger där det står lägg till kategori, klicka på den och skriv in vad din kategori ska heta, när du sedan ska publicera ett inlägg så kan du välja din nya kategori genom att klicka på listen längst ner där det står kategori och välj adin egenkategori istället för Allmänt. Hoppas förklaringen hjälpte.

  Sarah: Va roligt att du också har kollat på den, men jag tyker inte du ska låta längden stoppa dig, jag kommer att rynka min längst ner för att göra den kortare eller vika upp kanten innåt. Så gör jag jämt med klänningar som jag tycker är för långa. Det kanske inte ser helt perfekt ut me duppvikt kant, men perfekt är ofta tråkigt :)så jag tycker du ska köpa den om du gillar den. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *