The City Trailer!

 

Minns ni att jag spådde en ljus frammtid för serien The City i mina trendspaning för 2009. Här är en trailer från tv-serien som har börjat sändas i USA på MTv. Hoppas att den kommer på svenska MTv inom en snar framtid. För mig som förälskade mig i New York och som älskar mode så är det här rena drömserien. : )

The Trailer for The City.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hoppas den är bättre än de andra katastofalt dåliga serierna som MTV visar.. Kan de verkligen göra en bra serie? Det återstår väl att se.. Men jag ska ge den en chans om den kommer till Sverige 🙂

  2. Sarah: Ja det lär inte vara hög nivå direkt och jag väntar mig inga intelligenta uttalanden, håller med om att MTv inte burkar göra så bra serier, ser nästan aldrig på MTv. Glömde skriva att det är en reallity serie, det verkar riktigt B med alla kärleksbråken, men det kan jag stå ut med för att få se mode och New York bitarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *