Dagens Outfit!


Hey Citycatbabes,
idag har jag försökt jobba lite hemma, men jag vet inte vad det är, inget känns kul, ska man inte känna tvärt om, nu när det är nytt år? Så där härligt, nu sätter jag igång med det ny året, nya tag, ny energi till jobbet, börja träna, sluta äta godis, tänka på beach 2009. Men jag känner ingen motivation alls faktiskt, men det är roligt är att blogga. Ja ha det var ju en upplyftande text jag skrev, he,he nej nu får jag försöka rycka upp mig, men jag tror det är att varje nyårsafton så tänker jag att nästa år vid den här tidpunkten så är jag kanske frisk och har ingen smärta alls, jag gör detta fastän min sjukdom är obotlig, och så när det då har gått ett helt år och jag hela tiden är sämre än det förra året, ja då blir det minst sagt deppigt och svårt att känna någon motivation alls, det enda jag önskar är ju att bli frisk. Ja, ja nu ska jag inte tjata om det, utan nu ska jag sticka iväg till smärtpsykologen och prata ut där istället, he,he. Inviger nya rutiga skjortan idag, något nytt lyfter ju i alla fall humöret för en stund. Shopping är underskattad terapi. Hoppas att ni har en bra dag, lots of love och citycatkisses till er alla!

Rutig skjorta -KappAhl
Vitt linne -Glamour
Spetslegings -Asos
Armband -Mango, och ett köpt i Taipei
Klocka -Guess
Silverhalsband -Indiska
Uggs -Din Sko

Today I’m wearing: plaid shirt from KappAhl, basic tank from Glamour, lace insert leggings from Asos, bracelets from Mango and Taipei, watch from Guess, necklace from Indiska and black Uggs.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Snyggt, känns passade för årstiden =) Håller med om att shopping är bra terapi men tråkigt att höra att du är sjuk!

 2. Jag hoppas att du blir frisk, låter hemskt att du ska känna sådan smärta. Mode och shopping är bra för själen:)

 3. Att ha det gott: Tack, jag önskar verkligen det samma för dig och skickar en stor kram tillbaka

  B: Åh tack, du är så go och jag tycker verkligen det samma om dig!!! Jag blir så glad, jag fick aldrig några komplimanger någonsin innan jag började skriva bloggen, så jag får spara din kommentar någonstans och ta fram den när jag känner mig deppig. Jag är så glad att du hittade min blogg alldels när jag startade och vill fortsätta läsa. Massor av kramar till dig!

  Ida: Ja eller hur det är synd att man inte kan få shopping på recept. Kram Ellie

  Camilla: Tack, det hoppas jag med, mest av allt. Ja jag börjar också tänka att det är bra för själen, synd att det itne räcker med att shoppa en gång bara. 🙂

  Gisse: Tack, hoppas du hittar en som du gillar, det fanns en hel del på KappAhl oväntat nog. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *