Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes, hoppas att ni har en skön fredag. Ikväll blir det krig om vilket program vi ska se, ha,ha, jag vill se Let’s Dance och min sambo vill se På Spåret, dagens i-lands problem, eller hur? Jag har laborerat i badrumet med att försöka slinga mitt eget hår. Det hände något konstigt med mina slingor efter mitt förra frisörbesök, redan efter första tvätten försvann de liksom och sedan har det bara blivit värre, så att det såg ut som en 20 cm lång utväxt. Min frisör har rest utomlands på obestämd tid, så jag tänkte att jag får väl testa själv, det kan väl inte vara så svårt. Köpte Gariners slingpaket för 89 kr på Lindex, det där man målar slingorna själv, utan hätta. Men hjäääälp va svårt det var, omöjligt att inte kleta krämen över allt i håret, jag fick använda händerna utan handskar tillslut och det satt nog i dubbelt så länge som det skulle, det tar ju så lång tid från första slinga till den sista. Först tyckte jag att det blev total katastorf, men nu när det har torkat så der det bättre ut, det blev väldigt breda slingor och några mycket ljusare än de andra men strunt samma, jag fick i alla fall ljusat upp håret och det var det som var huvudsaken. En frisör skulle nog skrika och springa åt andra hållet om de såg mig, men det struntar jag i, he,he,det blev i alla fall billigt, icke att förakta i januari. Önskar er en härlig fredagskväll. Citycatkisses!

Jacka, kofta -HM
Grön tunika -Mango
Lackleggings -Friis Company
Ankelboots -Wedins
Armband -CC Skye
Halsband -Kenneth Jay Lane

Today Im wearing: jacket from HM, tunic from Mango, wet-look leggings from Friis Company, ankle boots from Wedins, bracelet from CCSkye and a necklace from Kenneth Jay Lane.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *