Resultatet!


Slingkitet heter Garnier Highlight kit och kostar 89 kr på Lindex, pröva på egen risk, det här super svårt om man aldrig har gjort det förut, men är man van hemma fixare går det nog som en dans. Jag valde ljusa, men det finns också en förpackning med extra ljusa slingor. Jag rekommenderar att ha en kompis med som kan göra slignorna där bak, för jag lycakdes bara få  till två stycken där bak. Som sagt en frisör skulle inte gilla det men jag blev ganska nöjd tillslut ändå.

I highlighted my own hair and it was so much more dificult then I thought, but in the end I was pleased with the result even though it isn’t perfect.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Camilla: Tack, va bra då behöver jag inte skämmas i alla fall,ja testa, det är ju otroligt billigt jämfört med frisören och man kan få precis den färg som man vill. Kram

    Emelie: Åh tack, va glad jag blir! :)Ja precis kroller heter lockar på svenska, jag lägger upp håret på varma spolar, Babyliss pro Ceramiska, när håret är lite fuktigt och låter det torka så. Jag har självlockigt hår av naturen, så lockarna håller sig 2-3 dagar. (om man inte vill tvätta håret tidigare) Här är exakt dem som jag använder, kolla länken:

    http://www.eleven.se/babyliss-pro-ceramiska-722.html

    Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *