Dagens Outfit!


 Hey Citycat babes,hoppas att ni mår bra,  jag har varit tvungen att ligga i sängen de senaste dagarna, men nu har smärtan lättat lite och idag kan jag vara på benen i alla fall så nu ska jag till smärtpsykologen. (åh vilket spännnade liv, he,he) Ska handla lite till middagen också om jag orkar. Kollade på Top Model igår, det kommer ikväll igen kl 20.00 på tv 3. Även om det är mycket mera drama än modellskola, så ger faktiskt Tyra en hel del tips som verkligen är värdefulla att lära sig som modell. Det är bara lite svårt att uppfatta dem med allt det andra som pågår. Har ni sett att det är en kille med den här gången som ser ut som en tjej? Det måste verkligen vara hemskt att känna sig som om man är född i fel kropp. Jag har inte hunnit få någon favorit än, men det var några som jag tyckte var riktigt bra igår. Har ni någon favorit än? Sedan kl 22.05 på kanal 9 kommer ett mat program med Gwyneth Paltrow, när hon reser runt i Spanien och testar mat och dryck, såg det föra veckan och det var ett ganska roligt program (om man gillar mat och resor). Citycatkisses!

Plisserad topp –HM
Väst med nitar –Zara
Jeggings –Bik Bok
Mockastövlar –LaRedoute
Skinnväska –Botkier
Halsband –mammas gamla
Armband –Gina Tricot, Tokyo Jane

Today I’m wearing: top from HM, vest from Zara, jeggings from Bik Bok, boots from LaRedoute, leather bag from Botkier, the necklae is my mothers and the bracelets are from Gina Tricot and Tokyo Jane.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Att ha det gott: Ja visst borde det, inget är som det ska med den svenska sjukvården idag, jag skikar massor av kramar till dig!

    Miriam: Va kul att du tycker det, ja gör gärna det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *