New York…
 Åh va jag längtar tillbaka till New York förra våren. Det finns verkligen inget annat ställe som New York i världen. Jag har inte mått så bra de senaste dagarna så då sitter jag här och drömmer mig bort med att kolla på foton från april förra året.
Första bilden är från Central Park, vackraste platsen i hela New York, på andra bilden ser man hur träden precis hade slagit ut i blom, tredje bilden –blåbärspankakor till frukost nästan varje dag, mums, fjärde bilden –lyxiga Tavern on the Green i Central Park, femte bilden-mitt i smeten vid Times Square, sjätte bilden –blommor, solsken och ekorrar vid vattnet med utsikt över Frihetsgudinnan, sjätte bilden – hotell lobbyn på hotel Dream som verkligen var en dröm, bästa hotellet jag någonsin har bott på, sjunde bilden –utanför coola butiken Opening Ceremony i hippa stadsdelen Soho, åttonde bilden –på väg till Empire State building och sist utsikten från Empire State Building. I wish I was there right now… : )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Åh vad jag älskar New York. Det är nästan smärtsamt att se The City man längtar ihjäl sig. Jag var där 2006 och 2007 i två veckor båda gångerna men jag tyckte ändå inte tiden räckte till. Till sommaren kommer det gå direktflyg ifrån Göteborg till bra priser, så då lär jag flyga över. Ha en bra dag:)

  2. Käthe: Tack

    Ida: Ja, det är en sån underbar stad.

    Camilla: Ja precis!! : )Så känner också när jag kollar på The City, jag kan tänka mig att tiden inte räckte,det gjorde den inte för oss heller förra gången, man kan liksom aldrig hinna allt i den staden, för där finns precis allt, jag antar att det är därför New York är så magiskt. Ja jag har också läst det, om jag kan vänta tills sommaren åker jag också då. Ha en bra dag du med, kramar Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *