Dagens gott och blandat!

Hello Citycatbabes! Hittade en liten rolig utmaning hos Engla:

Tre jobb jag har haft: Receptionist, butikssäljare, fotomodell
Tre platser jag har bott på: Stockholm, Borås, Göteborg
Tre saker jag gillar att se på TV: Ugly Betty, Lippstick Jungle, Dirty Sexy Money
Tre favoriträtter: Grekisk sallad, helstekt oxfilé med bär och getostsallad, färska räkor med tillbehör
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: New York, Grekland, Hawai
Tre personer jag utmanar: alla citycatbabes!

Idag fyller min sambo år och jag smög upp tidigt och gjorde frukost på sängen åt honom, sedan har jag legat kvar i sängen och kollat in reprisen av Lets Dance, Laila är ju bara så duktig och så snygg, wow, Morgan och världens starkaste man är verkligen superduktiga de med, vet inte vem av dessa jag ska heja på, dagens i-lands problem, he,he. Frölunda matchen var hur rolig som helst, de vann ju och stämningen i Scandinavium var helt otrolig, jag är så glad att jag fixade att gå även fast jag hade så ont, efter det hade vi bokat bord på Svarta Oliver och där åt vi en jätte god middag inna vi gick hem och kollade slutet på Melodifestivalen. Hittills har jag inte gillat Caroline af Ugglas, hennes klädstil faller inte direkt mig i smaken om man säger så, men igår blev jag berörd av hennes närvaro i snälla, snällla låten som faktiskt är ganska hjärtslitande när man verkligen lyssnar på texten. Jag röstade på Sarah Dawn Finer för jag tycker att låten är riktigt fin men framförallt tilltalar texten mig eftersom den handlar om att kämpa och vara stark. Något som jag behöver idag, eftersom jag har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det suger att ha så ont, när man vill vara glad och rolig på sin sambos födelsedag, men, men vi var ju ute igår och firade så det är jag väldigt glad att jag fixade. Jag köpte en super cool vintagelook ACDC rock t-shirt till honom som han blev grymt snygg i, det blev även en bok med 1000 filmer man måste se innan man dör, en bok om Italiensk matlagning som han gillar, strumpor, vita t-shirtar, fina pennor och supernsygga underkläder från Paul Smith som jag hittade på NK. Jag har fortfarande inte hoppat ur min leopardpyjamas så därför blir det ingen outfit bild idag. Hoppas ni har en riktigt härlig söndag! Citycatkisses!!!!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *