Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes!
Igår var jag alltså och hälsade på bästa vännen som precis har köpt ett hus på Hisingen. Vi fikade lite och jag kollade in huset, mysigt! Inatt sov jag nästan ingenting vaknade bara hela tiden av att jag hade ont, bläää men blev glad på morgonen när jag såg att solen strålade utanför fönstret!!! Jag nästan hoppade upp ur sängen och det enda jag kunde tänka var, jag måste ut, jag måste ut, ut, ut i solen, he,he som en galning. Stapplade ut utan smink och utan att äta frukost för att jag var så rädd att solen skulle gå imoln, ha,ha hur solsugen är man då? Gick in till stan och köpte ett födelsedagskort på Gallerix, lite beautysupplies på Åhlens och lite modetidningar på Pressstop inför spa helgen. Det är ju det som är lite skumt med SPA man behöver ju typ ha pree spa behandlingar hemma om man ska kunna med att gå på SPA dvs. omkring i bikini efter en hel vinter. Brun utan sol, fina fötter, målade naglar och släta ben, alltså inte släta lår för det är fan omöjligt men släta ben utan hår alltså. Jag smet in på Zara och Mango super snabbt men var tvungen att springa ut för att jag vill köpa ALLT som jag såg och för att alla andra i butiken var så där "Zara snygga" ni vet. : ) Men ja, ja, lite sol fick jag i alla fall även om det blåste iskall storm samtidigt, nej det ska vara vår nu, det ska vara vår, eller hur?!!! 😀 Hoppas ni också lyckade fånga några solstrålar idag, citycatkisses!!!
Skinnjacka -HM
Halsduk -present
Randig tröja -HM
Jeans -Gina Tricot
Solglasögon -RayBan
Ankelboots -Monki
Skinnväska -Botkier

0

Du kanske också tycker om

17 kommentarer

  1. Vad söt du är 🙂 hoppas det blir en fin vår och ´framförallt sommar.Jag tror faktiskt den blir kanon iår 😉 Du passar jättbra i solbrillorna och resten av outfiten 🙂

    0
  2. Käthes blogg/Ameila: Åh tack, ja visst det ska jag göra, då har du första tjing, fast det kanske dröjer ett tag. ;)Kram!

    Evis: Tack va gullig du är, men precis som du säger så kan det kännas sådär, ganska ofta när man går på stan tycker jag, speciellt på NK,he,he för där stirrar expiditerna på en som om man kom klädd i en sopsäck med grönfärgat hår,skumt faktiskt! Kram

    B: Åh tack, va glad jag blir, ja det hoppas jag med, va bra att du känner på dig det, jag tror på dig, du brukar vara fena på trendspaningar så det är du säkert på soltrendespaningar med! 😉 Kram

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *