Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes! Idag har jag varit på stan och ordnat en massa ärenden, så det fick bli en praktisk outfit, regent öser ner i Götebrog i dag.  Gick till Apoteket, stod i kö en evighet kändes det som men fick i alla fall hämtat ut det jag skulle och handlat det viktigaste inför resan. Var och fixade min pilotbågar från RayBan som trillar av mig hela tiden, men nu har dem böjt till dem så att dem sitter perfekt och så har jag fixat fler hål i mina Zara-sandaler så att dem sitter på bättre, skönt och fantastiskt nog fick jag både två grejerna utförda gratis, sånt händer inte ofta och då blir man så glad! Träffade min underbara lillebror och fick ett jättefint armband av hans flickvän som jag ska visa senare. Köpte också ett par vita enkla skor från Keds som jag ska ha när jag går på promenader i Cannes och Nice, bara lite mer än 1 vecka kvar nu tills vi reser. 😀 Bild på skorna kommer också strax! 🙂 Citycatkisses!

Jacka -Gina Tricot
Tee -Ed Hardy
Armykeps -Diesel
Jeansleggings -nya från Asos (Kate Jeggings)
Skor -Converse
Väska -Marc by Marc Jacobs

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Christine: Tack och tusen tack för det fina armbandet, det var jättegulligt av det, love it! 🙂 Hoppas ni får det jättehärligt i Spanien! Många kramar!

    0
  2. Christine: Tack och tusen tack för det fina armbandet, det var jättegulligt av det, love it! 🙂 Hoppas ni får det jättehärligt i Spanien! Många kramar!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *