Louis Vuitton-Rosett!


På KappAhl hittade jag det här söta diademet som påminde mig om Louis Vuittons söta rosetter och franska bunnyears i höst och vinterkollektionen. En rolig detalj på festen för skoj skull om inte annat! 🙂

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jättesnyggt med rosett på dig!Jag skulle se för löjlig ut 🙂 Superfin outfit.Älskar ditt hår med,jag vill med ha så långt 🙂 Hoppas du mår bra?Kram

    0

  2. Tack snälla! 🙂 Jag blev så glad när jag läste din kommentar! Ja, det var mest för skoj skull jag köpte rosetten, inget jag kommer ha till vardags direkt! Men jag tror du skulle vara hur söt som helst i den!:) Precis som allt annat! Jo jag har haft en helt okej helg hälsomässigt. Hoppas att din helg har varit bra och att du mår bra! Massor av kramar Ellie

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *