Dagens Outfit a la Kontor!


Hello Citycatbabes! Nu är jag hemma från jobbet och det är äntligen helg! Ikväll blir det fredagsmyyyyys, ha,ha, och i helgen hoppas jag att vi kan inreda den inglasade balkongen, det ska ju bli jättefint väder i nästa vecka, en stor sol, yey! Det här hade jag på mig kontoret idag, jag gillar att blanda rockigt med elegant, som pärlor med nitar, det blir en rolig kontrast tycker jag. Tyvärr blev bilderna suddiga, det blir så ibland med självutlösaren och jag förstår inte varför, det är typ vilket humör den är på, kameran, och den verkar ju ha ganska så illa humörsvängningar! 😉 Hur som helst, hoppas ni får en mysig fredagskväll! Citycatkisses!!!

Tröja med axelvaddar –Zara
Pencilkjol med nitar –Mexx
Strumpbyxor –Falke
Gråa skinnstövlar –Björn Borg
Skinnväska –Botkier


Smycken: pärlhalsbandet har jag ärvt av min gammelfaster, nitarmbandet är köpt i Grekland och ringen köpte jag nu i Rom. Nagellacket är Big Apple Red från O.P.I.

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Katja: Ja det har jag men tyvärr har jag inte gjrot någon gudie, önskar jag kunde tipsa om bra ställen men det bästa är nog att googla London-shoppingguide, så hittar du säker många bra modebloggare som gjrot gudier. Missa inte Topshop butiken på Oxford street och underklädesbutiken LaSenza, sen hade det kanske varit kul att besöka Sienna Millers butik? Kram Ellie

    0
  2. Katja: Ja det har jag men tyvärr har jag inte gjrot någon gudie, önskar jag kunde tipsa om bra ställen men det bästa är nog att googla London-shoppingguide, så hittar du säker många bra modebloggare som gjrot gudier. Missa inte Topshop butiken på Oxford street och underklädesbutiken LaSenza, sen hade det kanske varit kul att besöka Sienna Millers butik? Kram Ellie

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *