Dagens Fashionista!

Kate Winslet
Kate Winslet var snyggast på BAFTA Awards i England, i den här dramatiska svarta långklänningen med genomskinliga spetspartier från Stella McCartney.

Kristen Stewart bar en vit Chanelklänning.

Anna Kendrick var sexig i en gul Pucciklännign med genomskinliga partier.

Och killarna höll stilen med smoking eller kostym.

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Kate Winslet är riktigt snygg i den klänningen!Har alltid tyckt hon är vacker och känns inte lika plastig som vissa andra Hollywood skådisar.Kram!

  0
 2. Kate Winslet är riktigt snygg i den klänningen!Har alltid tyckt hon är vacker och känns inte lika plastig som vissa andra Hollywood skådisar.Kram!

  0
 3. Rebecka: Jag håller med! Hon är vacker utan att vara plastig, ovanligt i Hollywood idag. När man tänker på det är det nästan inte någon kändis som är naturlig, Cameron Diaz verkar vara det, men vilka fler? Drew Barrymore kanske? Dem flesta har gjort minst en operation, många betydligt mer. Trist! Har du läst om Heidi Pratt från The Hills 10 operationer på en dag? Hel sjukt!

  0
 4. Rebecka: Jag håller med! Hon är vacker utan att vara plastig, ovanligt i Hollywood idag. När man tänker på det är det nästan inte någon kändis som är naturlig, Cameron Diaz verkar vara det, men vilka fler? Drew Barrymore kanske? Dem flesta har gjort minst en operation, många betydligt mer. Trist! Har du läst om Heidi Pratt från The Hills 10 operationer på en dag? Hel sjukt!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *