Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes!
Idag har jag städat och lagat äpplepaj, ha, ha känner mig som en liten husfru när jag skriver det. Sedan kom min bästa vän Z hit och vi satt och myste och pratade om allt. Eftersom jag har varit så sjuk, skriver ju inte så mycket om det i bloggen, men det är jag ju, så var det många månader sedan vi sågs och jag missade tom henne födelsedagsfest och inflyttningsfest, så det fick vi ta igen idag. Z hade med sig världens godaste muffins med vit choklad i, mmm, tillsammans med äpplepajen med vispgrädde blev det nog tillräckligt med näring för att vi skulle kunna vara mätta i en vecka, men jag är redan hungrig ändå! 😉 Sen har jag och my love varit och handlat på Ica Foucs och köpt färska räkor som jag älskar så det ska bli gott nu med sallad, avokado och bröd till. Nu ska jag tända lite ljus och krypa ner i soffan! Fredagsmys kan det väl sammanfattas! 🙂 Hoppas ni får en härlig fredag! Citycatkisses!

Koboltblå skjortklänning -HM
Lackleggings -Friis & Company
Kilklackar -Monki
Brett armband -Marc by Marc Jacobs
Smala armband -Köpt i Grekland och i New York
Halsband -Mango

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Superfint!Armbandet är så himla snyggt.Jag vill med ha ett sånt 🙂 Vad gott det lät med muffins och äppelpaj 🙂 Jag flyttar imorgon så jag har mycket att styra med.Ska bla måla om 🙂 Kramar

    0
  2. Superfint!Armbandet är så himla snyggt.Jag vill med ha ett sånt 🙂 Vad gott det lät med muffins och äppelpaj 🙂 Jag flyttar imorgon så jag har mycket att styra med.Ska bla måla om 🙂 Kramar

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *