Dagens Outfit!


Klänning –HM
Skinnväska –Marc by Marc Jacobs
Ballerinas –Juicy Couture
Solglasögon – Missoni
Halsband –Disney Couture
Armband –Friis Company
Ring –Pilgrim

Hello Citycatbabes! Ikväll har det varit helt underbart väder i Göteborg, 25 grader, klarblå himmel och strålande sol. Så vi bestämde oss för att ta vara på vädret och jag tog på mig en luftig härlig klänning (reafynd från HM, kommer inte ihåg om jag lagt upp bild på den tidigare) mjuka ballerinas och så gick vi en promenad ner till havet och hamnen. Här står jag framför Operahuset som ligger precis vid…

…Göteborgs hamn och alla båtarna. I bakgrunden syns…


..Götaälvbron och en känd göteborgsbyggnad som kallas för “läppstiftet” på grund av dess röda topp. 🙂


Operan har en mysig uteservering med jättegod mat, trevlig personal och…


…härlig utsikt över vattnet.


Vi åt middag där, jag beställde en jättesmörgås med färska räkor. 🙂


Det var så underbart att sitta där i värmen och se solen glittra i havet.


På vägen hem gick vi igenom en bilutställning och spanade in massor av fina Mustanger, Ferraris och andra coola bilar. Nu ska jag slänga mig i soffan och se vem som blir utröstad i kvällens avsnitt av So You Think You Can Dance. Jag vill inte att någon ska åka hem, alla är så sjukt bra! 🙂 Och ja, jag har fått må ganska bra idag också, 2 dagar som varit bättre nu, hoppas på en tredje i morgon. 🙂 Hoppas ni har haft en fin onsdag! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *