Dagens Köp!


Här är klänningen som jag beställde och fick samtidigt som skorna från Asos igår. Det är en marinlå draperad maxiklänning med slits och asymmetriskskärning vid axeln. Var ju inte alls i ordningfixad med rätt smycken, väska och makeup när jag tog bilden, men jag tror ni förstår ungefär hur den ser ut. Får lite SACT 2 vibbar av den, slits känns lite härligt igen tycker jag. Tror den kommer passa perfekt på franska rivieran i sommar!

0

Du kanske också tycker om

14 kommentarer

 1. Så fin! 🙂 Tack vare dig har jag införskaffat en lång svart klänning, maxiklänning kanske är rätt uttryck! Men jag håller mig till utan slits, har inte riiiiktigt så långa, snygga och bruna ben som du 😉
  Jag har inte hittat en enda bild på den Givenchy-väskan på nätet! Den är från höstkollektionen 2009 och vi köpte den hos en återförsäljare här i Oslo som också hade jättesnnygga Botkier-väskor! Superhärligt skinn i dem, precis som i min nya väska. Jag klämde förresten på Alexan en gång till nu när jag var i Göteborg i helgen, men jag ångrar mig inte! Till pojkvännens lättnad 😉 Kanske kan jag ta nån fin bild och lägga ut på min blogg…

  Idag tog "svärmor" med mig på shopping och jag fick välja vad jag ville nästan, tror du jag hittade något eller??? Nääej!

  Så en sista fråga; jag ska till Göteborg snart igen, har du några butiker att rekommendera? Gick förbi Sally Jones på Södra Larmgatan och såg DEN fantastiskt söta lilla Marc by Marc Jacobs-"väskan" i form av ett mushuvud. Kärlek! Men det var naturligtvis stängt. Och tur var kanske det… 😉
  Hoppas du mår så bra du kan!

  0
 2. Så fin! 🙂 Tack vare dig har jag införskaffat en lång svart klänning, maxiklänning kanske är rätt uttryck! Men jag håller mig till utan slits, har inte riiiiktigt så långa, snygga och bruna ben som du 😉
  Jag har inte hittat en enda bild på den Givenchy-väskan på nätet! Den är från höstkollektionen 2009 och vi köpte den hos en återförsäljare här i Oslo som också hade jättesnnygga Botkier-väskor! Superhärligt skinn i dem, precis som i min nya väska. Jag klämde förresten på Alexan en gång till nu när jag var i Göteborg i helgen, men jag ångrar mig inte! Till pojkvännens lättnad 😉 Kanske kan jag ta nån fin bild och lägga ut på min blogg…

  Idag tog "svärmor" med mig på shopping och jag fick välja vad jag ville nästan, tror du jag hittade något eller??? Nääej!

  Så en sista fråga; jag ska till Göteborg snart igen, har du några butiker att rekommendera? Gick förbi Sally Jones på Södra Larmgatan och såg DEN fantastiskt söta lilla Marc by Marc Jacobs-"väskan" i form av ett mushuvud. Kärlek! Men det var naturligtvis stängt. Och tur var kanske det… 😉
  Hoppas du mår så bra du kan!

  0
 3. Ylva: Åh va kul att du har köpt en maxiklänning, du kommer att älska den, kan jag nästan lova, det är ett sånt skönt plagg att ha på sig och fryser man kan man ha leggings under och man behöver inte tänka på om man har bruna ben eller ej, skööönt! 🙂 Va synd att du inte hittat någon bild, är så nyfiken på vad det kan vara för väska. Men Givenchy, är Givenchy, den är garanterat supercool och überlyxig! 🙂 Har du en blogg? Hade varit superkul att få adressen i så fall! 🙂 Vilken underbar svärmor! Men det är så typiskt när man verkligen får köpa det man vill, hittar man inget, och när man absolut inte får köpa något för att spara, då hittar man massor! Min favoritbutik är RagLady i Arkaden och där finns ju också Mango, Topshop, Beyond Retro och Zara, där jag nästan alltid hittar något! 🙂 Där finna även Change med superbra underkläder och bikinis i alla tänkbara storlekar och duktig personal som hjälper en att hitta den perfekta storleken. Sen gillar jag ju NK naturligtvis men där har du ju varit i helgen såg jag, he, he och klämt på Alexan. 🙂 Åhlens i Nordstan har fått in mycket fina kläder på våning 2 nu, gillar klänningarna från Lipsy där och dom har ju även hel våning för män på plan 3. Azzessorize och Smycka i Nordstan gillar jag också när det gäller smycken och så Jarl Sandin förstås om man är ute efter äkta smycken. Annars shoppar jag mest på nätet när det gäller märkesvaror Net-a-porter och Browns fashion är fantastiska, speciellt nu i REA-tider och de skickar alltid så underbara förpackningar! Hos eleven.se shoppar jag makeup och hårgrejer, dem skickar alltid med prover, vilket jag tycker är kul. Jag har aldrig sett butiken Sally Jones, så den måste jag kika in i!! Hur ska det gå, kanske får gå dit utan plånbok, ha,ha! Kram!

  Katja: Tack, va gullig du är! Kram!

  0
 4. Ylva: Åh va kul att du har köpt en maxiklänning, du kommer att älska den, kan jag nästan lova, det är ett sånt skönt plagg att ha på sig och fryser man kan man ha leggings under och man behöver inte tänka på om man har bruna ben eller ej, skööönt! 🙂 Va synd att du inte hittat någon bild, är så nyfiken på vad det kan vara för väska. Men Givenchy, är Givenchy, den är garanterat supercool och überlyxig! 🙂 Har du en blogg? Hade varit superkul att få adressen i så fall! 🙂 Vilken underbar svärmor! Men det är så typiskt när man verkligen får köpa det man vill, hittar man inget, och när man absolut inte får köpa något för att spara, då hittar man massor! Min favoritbutik är RagLady i Arkaden och där finns ju också Mango, Topshop, Beyond Retro och Zara, där jag nästan alltid hittar något! 🙂 Där finna även Change med superbra underkläder och bikinis i alla tänkbara storlekar och duktig personal som hjälper en att hitta den perfekta storleken. Sen gillar jag ju NK naturligtvis men där har du ju varit i helgen såg jag, he, he och klämt på Alexan. 🙂 Åhlens i Nordstan har fått in mycket fina kläder på våning 2 nu, gillar klänningarna från Lipsy där och dom har ju även hel våning för män på plan 3. Azzessorize och Smycka i Nordstan gillar jag också när det gäller smycken och så Jarl Sandin förstås om man är ute efter äkta smycken. Annars shoppar jag mest på nätet när det gäller märkesvaror Net-a-porter och Browns fashion är fantastiska, speciellt nu i REA-tider och de skickar alltid så underbara förpackningar! Hos eleven.se shoppar jag makeup och hårgrejer, dem skickar alltid med prover, vilket jag tycker är kul. Jag har aldrig sett butiken Sally Jones, så den måste jag kika in i!! Hur ska det gå, kanske får gå dit utan plånbok, ha,ha! Kram!

  Katja: Tack, va gullig du är! Kram!

  0
 5. Hej! Undra bara hur denna klänning är i storleken, är den liten? Tyvärr har jag inte turen att vara lika slank som du, så jag undrar vad du tycker om man som jag har lite kärlekshandtag kommer den sitta illa då? 🙂

  0
 6. Hej! Undra bara hur denna klänning är i storleken, är den liten? Tyvärr har jag inte turen att vara lika slank som du, så jag undrar vad du tycker om man som jag har lite kärlekshandtag kommer den sitta illa då? 🙂

  0
 7. Evis: Hej!!! Jag har saknat dig, kul att höra av dig igen och tack! 🙂

  JK: Hej va kul att du också funderar på klänningen! Jag har också lovehandles, who doesn't, bara att jag vet hur jag ska stå för att det inte ska synas på kort! 😉 Brukar ha storlek 38 hos tex HM på byxor och bikinis, här tog jag en size 8 och den är i smalaste laget över höfterna. Jag tycker absolut att den kan passa alla figurer figurer kurvig som smal, den här klänningen, eftersom det finns massor av tyg att drapera så som man själv vill och dem små draperade vecken kamoflerar allt, perfekt! Den är dock lite liten och lite konstigt skuren över bysten, så har du stor byst rekommenderar jag att gå upp en storlek. Slitsen är verkligen hööög och ganska vid, så man ser mycket utav benet, men det är bara fint tycker jag. Det är svårt det där med att shoppa på nätet just med storlekar och passform, men skicka tillbaka eller byt storlek om du inte blir nöjd, det har jag gjort flera gånger med Asos och det har alltid fungerat bra! Kram Ellie

  0
 8. Evis: Hej!!! Jag har saknat dig, kul att höra av dig igen och tack! 🙂

  JK: Hej va kul att du också funderar på klänningen! Jag har också lovehandles, who doesn't, bara att jag vet hur jag ska stå för att det inte ska synas på kort! 😉 Brukar ha storlek 38 hos tex HM på byxor och bikinis, här tog jag en size 8 och den är i smalaste laget över höfterna. Jag tycker absolut att den kan passa alla figurer figurer kurvig som smal, den här klänningen, eftersom det finns massor av tyg att drapera så som man själv vill och dem små draperade vecken kamoflerar allt, perfekt! Den är dock lite liten och lite konstigt skuren över bysten, så har du stor byst rekommenderar jag att gå upp en storlek. Slitsen är verkligen hööög och ganska vid, så man ser mycket utav benet, men det är bara fint tycker jag. Det är svårt det där med att shoppa på nätet just med storlekar och passform, men skicka tillbaka eller byt storlek om du inte blir nöjd, det har jag gjort flera gånger med Asos och det har alltid fungerat bra! Kram Ellie

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *