Dagens Outfit!

Idag har jag hämtat färginspiration från Fendi s/s 2010. Korall och grått! 🙂


After Work!
Kavaj -Zara
Klänning -HM
Skor -Asos
Väska -Marc by Marc Jacobs
Armband -Banana Republic
Guldhalsband -mammas gamla

Work!
Klänning -HM
Kavaj -Zara
Jeansleggings -HM
Ballerinas -Bianco
Skärp -Balenciaga
Väska -Marc by Marc Jacobs
Halsband -Mammas gamla
Armband -Banana Republic
Kappa -HM
Solglasögon -Missoni

(Från ytterplagg till arbetsoutfit till festaoutfit)
Hello Gorgeous CityCatBabes! Idag har jag som sagt inspirerats av Fendis sommarkollektion vad gäller färger. (Och skor, hi,hi). Jag har inte varit på afterwork tyvärr, jag har blivit sämre igen med magen, så det var direkt hem från jobbet och försöka vila. Men så här hade jag ändrat jobblooken till afterwork om jag var tillräckligt frisk för att gå ut efter jobbet. Vill så gärna kunna vara med på Midsommarafton. Kan ju inte dricka något och knappt äta något, men jag vill i alla fall kunna vara med, inte ligga hemma och ha ont. Så i morgon ska jag försöka vila så mycket som möjligt! Hoppas att det hjälper, för dem senaste dagarna har varit riktigt jobbiga. Måste ju få använda min nyinköpta midsommarklänning från Mango, hi,hi, ni ska få se den snart! 😉  Plockade fram min sommarväska från Mackan Jacobs idag också, för när det är midsommar är det ju faktiskt sommar tycker jag! Det var väldigt kallt i Gbg idag och speciellt på jobbet, där av leggingsen under klänningen. Är så glad att jag kan använda mitt skärp från Balenciaga nu, nu när jag äntligen fått det kortat! Synd att det tog 3 år innan jag orkade göra det bara, he,he, fast å andra sidan är det ju oanvänt, som helt nytt! 🙂 Hoppas ni har en fin onsdag! Citycatkisses!!!

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Vad fin du är(som vanligt)Jag hoppas verkligen att du får fira midsommar!och att du mår bättre snart.Här i Sthlm har det varit fin väder sen min semester började i måndags 😉 Massa kramar till dig

    0
  2. Vad fin du är(som vanligt)Jag hoppas verkligen att du får fira midsommar!och att du mår bättre snart.Här i Sthlm har det varit fin väder sen min semester började i måndags 😉 Massa kramar till dig

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *