Dagens Outfit!

A little military goes a long way!


Hello söta citycatbabes! Idag har jag varit på jobbat hela dagen, körde på militärgrönt och mässingsknappar och min vårväska, längtar efter vår nu, men det var i alla fall väldigt fint och soligt idag även om vinden var kall. Sedan hämtade jag upp min röda klänning hos skräddaren, äntligen lagad, 🙂 så att jag kan ha den i Rom, men den här gången gör jag inte om missen att gå utan BH under, ha,ha, man vet ju aldrig om den går sönder igen. Ikväll ska jag mysa framför tv:n och spana in Ebba Von Sydows bröllpsprogram kl 20. 00 Dem helknäppa men superroliga Hollywoodfruarna kl 21 och sen Boston Tee Party kl 22. Fullmatad tv-kväll, men jag tycker det är så härligt, att bar få krypa ner under en filt med en kopp te och förlora sig i någon annans mycket mindre komplicerade liv. Det är facinerande för mig hur någons största problem kan vara att välja ett nytt läppstift och hur mycket oro detta kan framkalla, jag menar, hur bra har man det inte då, ifall en sån grej käns som ett problem? Och hur känns det att bo i ett hus som kostade 900 miljoner kronor att bygga och som till stora delar är kopierat rakt av från slottet i Versailles? Ha, ha, heeelt galet! Citycatkisses!!!

Vit skjorta -Mexx
Gröna treggins -HM
Ankelboots -Wedins
Grön militärkofta -Zara
Skinnväska -Botkier
Halsband -HM

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *