Gårdagens Outfit!


Hello Citycatbabes! Igår kväll var jag och min sambo ute och åt en romantisk middag på That’s Amore på Linneplatsen. Vi blev verkligen positivt överraskade. Underbart god mat allt, från aptitretare till efterrätten och fantastiskt bra service. Mysig intim lokal och italieninflureat kök, rekommenderas varmt! Vi delade på en tallrik italienska antipasto till förrätt och sen valde jag en specialitet från Toscana. På en bädd av rosmarin och grovsalt tillagas 200 gram entrecote som serveras mycket rare ihop med olivolja, hyvlad parmesan och gourmesalt. Det var supergott och sen blev det panacotta till efterrätt. Sambon sa att det var jättegott vin ockå.
Sen gick vi till mysiga Temple Pub som ligger på Linnégatan och drack lite whisky. Det var superkallt, så det fick bli en varm outfit för mig. Hade gärna velat haft en somrig klänning, men kände mig fin ändå. Hoppas ni hade en trevlig kväl igår! Citycatkisses!!!

Stickad tröja med axelvaddar –Zara
Halsband –Bijoux/Rag Lady
Skinnbyxor –Brooker
Väska –Kenneth Jay Lane
Ringar –köpta i Rom
Armband –Marc by Marc Jacobs
Ankelboots –Din Sko

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Lise: Tack fr din kommentar. Jag kan på ett sätt förstå vad du menar. Visst hade jag gärna haft min korta skinnkjol istället, men när det är 8 grader, iskalla vindar och regn och jag blir sjuk av att bli kall, så är skinnbyxorna ett bra alternativ. Jag tycker det är snyggt och Balmain visade ju skinnbyxor i deras vår och sommarkollektion, så jag gör en Kate Moss och bär dem året runt.:)

    Fenek: Tack, jag håller med! 🙂

    0
  2. Lise: Tack fr din kommentar. Jag kan på ett sätt förstå vad du menar. Visst hade jag gärna haft min korta skinnkjol istället, men när det är 8 grader, iskalla vindar och regn och jag blir sjuk av att bli kall, så är skinnbyxorna ett bra alternativ. Jag tycker det är snyggt och Balmain visade ju skinnbyxor i deras vår och sommarkollektion, så jag gör en Kate Moss och bär dem året runt.:)

    Fenek: Tack, jag håller med! 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *