Current Beauty Obession!


Just nu tycker jag att det är så vackert med rött hår! Min bästa vän Z har precis färgat håret rött och det var så snyggt. I och för sig så blir jag sugen på att färga håret Jessica Rabbit-rött varje höst men eftersom jag blev så missnöjd när jag var tvungen att färga håret mörkt när jag jobbade som modell så har jag inte vågat mig på det. Jag trivs jättebra i mitt blonda hår, men jag tycker det ser så otroligt härligt och sexigt ut med rött hår. Jag skulle vilja ha det som bilden överst längst till vänster i så fall, men antagligen skulle det mer bli orange i och med att jag har så ljust hår i grunden, så jag kommer inte att färga det. Men det är ändå roligt med inspirationsbilder!

0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Jag tycker med rött hår är supersnyggt.Den enda nackdelen är att det kan vara svårt att få bort det röda pigmentena om man har blont eller brunt hår 🙂

    Självklart kommer jag inte sluta kommentera bara för du inte svarar direkt 🙂 Jag kan vänta 🙂 Tycker din blogg är jättebra och du verkar supergo!Kram!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *