Anja Rubik för Apart Jewlery!

Ja det här är en smyckesreklam för Apart Jewlery med toppmodellen Anja Rubik men som vanligt lägger jag upp bilderna bara för att de är så somriga och härliga och fyllda med inspiration för våren och sommaren som är på väg! Plus att jag inte kan motstå någon reklam som innehåller djur, love! 🙂 Och även om Anja är lika långa och smal som en ståtlig giraff eller smäcker gasell så är det inte henne jag talar om, hi,hi…
Yacht-chic!
Älskar den här militär/safarilooken och frisyren!
So cute!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Vad kul att du också tyckte dem var härliga! Åh vad spännande att du har varit i Australien, jag hoppas jag får möjlighet att åka dig någon gång, det verkar vara fantastiskt, min lillebror var ju där 1 månad och reste runt förra våren så jag har fått se så mycket fina bilder där ifrån! Var i Australien var du? Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *