Dagens Work-Outfit!

Det här hade jag på mig på jobbet! Idag är det riktigt regnigt och kallt i Göteborg så jag kör min fårskinnsväst över kavajen a la Olivia Palermo. Jag önskar jag också kunde gå ut med ballerinas, solglasögon och att det räckte med en kuvertväska till jobbet, men det blir svårt att få plats med lunchlådan, då, ha, ha.

Fårskinnsväst -Oui
Kavaj -Zara
Blus -Mango
Jeans -HPK
Ankelboots -Vagabond
Väska -Mulberry
Armband -Rachel Leigh, ringar med röda stenar från Pilgrim och Guldfynd.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Vad fin du är,älskar den där västen!Här är det med kallt och blåsigt idag.Men snart slipper vi alla varma kläder 🙂 Kram

  2. Rebecka: Åh tusen tack, vad kul att du gillar västen, nu blir mamma glad med för hon har ju en likadan! 🙂 Ja det ska bli så skönt att slippa vinterkläderna, snart, snart… ; ) Många kramar!

    Karin: Åh tusen tack och tack det samma! ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *