Veckans Fashionistas!

Kim Kardashian in Christian LouboutinVanessa Hudgens in Alberta Ferretti

Kim Kardashian i svart klänning och höga Louboutins på en fest för The Victorias Secret swim collection på Club L.
Vanessa Hudgens i Alberta Ferretti på premiären av Sucker Punch i London.

Michelle Monaghan in Roksanda IlincicBlake Lively in Marchesa
Michelle Monaghan i Roksanda Ilincic och clutch från Jimmy Choo på visningen av Source Code.
Blake Lively i Marchesa och skor från Brian Atwood när hon fick ta emot The Breakthrough Performer of the Year award på CinemaCon.
Blake Lively in Dolce & GabbanaTaylor Swift in Elie Saab
Blake Lively i Dolce & Gabbana Spring 2011 på CinemaCon.
Taylor Swift i Elie Saab när hon fick ta emot The ACM Award for Entertainer of the Year.
Olivia Palermo in Giambattista ValliMichelle Monaghan in Juan Carlos Obando
Olivia Palermo i Giambattista Valli med skor från Jimmy Choo på visningen av of Henry’s Crime.
Michelle Monaghan i Juan Carlos Obando när hon var gäst hos MTVs The Seven.


Eva LongoriaBlake Lively
Eva Longoria i Salvatore Ferragamo utanför Ed Sullivan Theater i NYC innan ett tv-framträdande.
Blake Lively i Carven på WonderCon.
Whitney PortEmmy Rossum
Whitney Port i läcker fjäderkjol och skinnjacka på ett event hos Siren Studios.
Emmy Rossum var snygg i guldkjol när lanserade sin egen väska Emmy bag hos Elie Tahari.Denna vecka konstaterar vi att… Blake Lively har bjudit på hela 3 fantastiska outfits under sin vistelse på den stora mässan Cinema/Comic/Wonder Con i San Diego. Den vita spetsklänningen från Dolce & Gabbana passar henne perfekt och hon är supertjusig i den röda klänningen från Marchesa liksom den läckra klänningen från Carven. Vår stildrottning har annars fått konkurrens av en nykomling på listan, nämligen 35-åriga skådespelerskan Michelle Monaghan som bjuder på två riktigt coola outfits den här veckan. Eva Longoria som nyss gått igenom en uppslitande skilsmässa är snyggare än någonsin vilket hon visar upp i en sexig blå kostym med minishorts, go Eva! Den outfit jag helst skulle vilja sno den här veckan är Blake Livelys vita Dolce & Gabbana nummer, så snyggt med vit spetsklänning och vit kavaj och helt rätt våren 2011!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Tack för denna Veckans fashionistas – kul med Olivia Palermo som gör en riktig "Jackie Kennedy" – tills man får syn på skorna… skoj med fashion med glimten i ögat.

  2. Tack för denna Veckans fashionistas – kul med Olivia Palermo som gör en riktig "Jackie Kennedy" – tills man får syn på skorna… skoj med fashion med glimten i ögat.

  3. Bea: Tack själv för din kommentar! Ja vad kul att du också tänkte på Jackie Kennedy när du såg Olivia, det gjorde jag med och det var nog hennes inspiration också fast med en modern twist precis som du säger. : ) LOVE her style! : ) Jag inspieras mycket av Brigitte Bardot och Jane Birkin just nu men det är svårt att få till deras stil så att den ändå känns modern idag, tycker jag. Kram!

  4. Bea: Tack själv för din kommentar! Ja vad kul att du också tänkte på Jackie Kennedy när du såg Olivia, det gjorde jag med och det var nog hennes inspiration också fast med en modern twist precis som du säger. : ) LOVE her style! : ) Jag inspieras mycket av Brigitte Bardot och Jane Birkin just nu men det är svårt att få till deras stil så att den ändå känns modern idag, tycker jag. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *