Dagen Outfit!

Hello Citycatbabes! Det har varit en tuff vecka det här, ja den är ju inte över än, men i morgon är det ju fredag! Som ni vet så har ju en släkting försvunnit och saknas fortfarande så det är kris i familjen. Vi ska samlas här hos mig nu i kväll och äta lite och ta hand om varandra. Vi hoppas att vi hittar henne snart, just ovissheten om vad som hänt är svår att hantera. Sen har min smärtlindring plötsligt slutat fungera så jag har varit riktigt sjuk hela veckan mitt i allt, usch. Jag hoppas på en bättre helg och en bättre nästa vecka! Tack för ert stöd!


Details!
Lurvig tröja –HM
Leggings –HM
MC-boots -Din Sko
Skinnväska –Alexander Wang
Lackarmband –Marc by Marc Jacobs
Ringar –köpta i Italien och Frankrike
I slutet av mars åker jag och min sambo till Spanien för att hälsa på hans mamma hennes man, det betyder att beach 2011, är här om 6 veckor, gulp!! Så jag har gjort upp ett tränings, hälso och skönhetsschema som jag hoppas ska göra mig starkar, friskare så att jag klarar av att åka och bli lite, lite mer bikinoredo än vad jag är just nu, för just nu ser jag ut som keso med en bikini på, not hot! Om ni vill kan jag lägga upp träningsschemat på bloggen, men jag vet inte om ni tycker sånt är kul? Säg till i fall så delar jag med mig av mina planer! (Som jag antagligen inte kommer kunna följa, men ändå! ) 🙂 Hoppas att ni har haft en bra vecka! Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Om du vill och kan så är skonsamma träningstips varmt välkommna. Jag har precis fått diagnosen Chrons vilket gör att jag förtillfället har svårt att hitta träning som gör att magen inte slutar i kaos och smärtor.
  Men jag ger mig inte 🙂 vill ju inte heller förvandlas helt o hållet till keso i magpartiet 😀 ha en fin dag:)

 2. Jag hoppas verkligen att ni hittar henne och att du inte ska behöva känna en sådan hemsk smärta. Ha en fin dag 🙂

 3. Karin: Tack! 😀 Det samma!

  Sandra: Åh nej, jag känner med dig! Läkarna trodde ett tag att jag hade Chrons men sen fick jag diagnosen en svår form av IBS istället, jag har IBS plus Interstitiell Cystit. Symtomen på IBS är ju ofta väldigt lika symtomen på Chrons, så jag förstår verkligen hur det känns! Och jag vet hur svårt det är att träna när allt man gör sätter igång magen. Och hur svårt det är att orka träna för man blir ju väldigt trött och utmattad av att ha "magsjuka" flera dagar i veckan, för det är ju verkligen så det känns! Jag har hittat flera specialanpassade träningsformer för mina sjukdomar via nätet i USA, som jag har beställt hem och tränar efter, kanske finns det liknande för Chrons? Eftersom ingen annan ville att jag skulle lägga upp träningsschemat på bloggen så gör jag nog inte det men jag kan istället rekommendera dig promenader, ute på sommaren, inne på ett rullband eller stepmaskin på vinterhalvåret, jag kör både och. Jag har också köpt Easy Tone från Reebook, ett par skor som gör att man tränar lår, rumpa och vader lite extra för varje steg man tar. Sen skulle jag också rekommendera avslappningsband, ca 20-30 minuter varje dag för att lugna magen och själen och få lite välbehövlig vila. Jag förstår att det kan kännas väldigt tungt när man precis har fått diagnosen, men jag vet att det bedrivs väldigt mycket forskning runt just Chrons, så förhoppningsvis kommer det snart ännu bättre mediciner och kanske till och med ett botemedel! Ge aldrig upp, hoppet är det viktigaste vi har! Och du är inte ensam! Tusen kramar från mig!

  Camilla: Tusen tack för din omtanke! Kram!

 4. Hej:)
  Tusen tack för tipsen. Jag ska faktist ta o testa lite längre promenader. Kanske hoppa av bussen en hållplats tidigare och så.
  Tro mig jag lever på hoppet:) jag försöker ha "rätt mental inställning" och fokusera på allt det positiva man faktiskt har i livet o släppa negativa tankar på vad man missar och inte kan göra. För det leder ingenstans ( men ibland är man ändå en liten pöl på golvet en stund;))
  Men det är väl som man säger "what doesn't brake you makes you stronger.
  Jag tackar för tipsen. Det värmer i hjärtat 🙂
  Kram

 5. Tack för en superfin blogg! Du är så stark som klarar av det mesta med ett leende… (utifrån bloggen sett iafl)

  Jag skulle uppskatta om du lade upp lite träning- och mattips.

  Ha det gott!
  Mvh M

 6. Sandra: Tack själv för att du tog dig tid att kommentera och dela med dig! Vad bra, vad duktig du är, det är ju inte lätt att hålla upp "rätt" mental inställning när hel kroppen blir helt tömd på energi och lyckohormoner pga av sjukdom, du är stark, det hör jag!! Men ja ibland måste man få bli en liten pöl en stund också, att stänga inne sin känslor är ju inte heller bra. Fortsätt kämpa och lycka till med träningen! Tusen kramar!

  Maria: Tusen tack, för din fina kommentar, det värmde!! Ja jag försöker verkligen, men det är klart att min sambo får ta ganska mycket av det negativa som jag inte skriver om på bloggen. Det lyfter mig lite, att orka lite mer när jag hör att någon förstår som du att jag kämpar så galet mycket hela tiden! Tak för fina ord! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *