Dagens Outfit!

Lördag 20 februari!

Hello Citycatbabes! Det här hade jag på mig igår! Vi prövade att laga egen pizza för första gången igår, det gick väl inte jättebra men det blev ganska gott ändå. 🙂 Sen tittade vi på Melodifestivalen så klart. Eric Saade var bäst igår tycker jag! Läste i tidningen idag att hans glaskrossar nummer kostar 250.000 kr varje gång! Crazy men visst såg det coolt ut! Snyggast klädd var Sara Varga i sin vita gudinneklänning, men för mig som dem senaste 2 åren arbetat med kvinnor och barn som har blivit utsatta för våld i hemmet så blev jag faktiskt illa berörd av att man gör något så traumatiskt till en trallvänlig liten visa, nej det kändes helt fel för mig! Marie Serneholt var lika duktig och snygg som alltid och jag älskar klänningen hon hade på sig! Hoppas att ni har en bra helg!
Stickad tröja –Zara
Halsband –Juicy Couture
Skinnkjol – Gina Tricot
Leopardväska –Asos
Kilklackar –Kurt Geiger
Silverarmband –82
Glasses!

Det blev dem svarta klassiska bågarna från Prada som jag valde! Tack alla som hjälpte till med råd! 🙂

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Fin outfit 🙂 Glasögonen blev superfina på dig.Jag såg med Melodifestivalen igår och bra att Eric kom vidare 🙂

 2. Fin outfit 🙂 Glasögonen blev superfina på dig.Jag såg med Melodifestivalen igår och bra att Eric kom vidare 🙂

 3. Du valde rätt bågar, helt klart! 🙂
  Håller med om att Eric Saade var bäst, frågan är vem som får betala hans glaskross… 😉

 4. Du valde rätt bågar, helt klart! 🙂
  Håller med om att Eric Saade var bäst, frågan är vem som får betala hans glaskross… 😉

 5. Karin: Tack vad kul att du gillar dem! 😀

  Rebecka: Tack, skönt att du tyckte det, jag har ju fortfarande lite glasögonormsångest kvar sen lågstadiet! Ja tur att han gick vidare! 😀 Kram!

  Michaela: Tusen tack vad gullig du är!

  Hans: Tack, det var skönt att höra! Ja jag läste att i en intervju med Hanna, som var med förra året med en låt, en danskollega till mig, där hon berättade att det är artisterna själva som får betala kläder och scenshow. Hon hade lagt 200.00 minst på sitt nummer ur egen ficka. Så jag antar att det är Erics familj eller hans skivbolag som betalar glaset, mycket pengar att krossa sönder bara så där!

 6. Karin: Tack vad kul att du gillar dem! 😀

  Rebecka: Tack, skönt att du tyckte det, jag har ju fortfarande lite glasögonormsångest kvar sen lågstadiet! Ja tur att han gick vidare! 😀 Kram!

  Michaela: Tusen tack vad gullig du är!

  Hans: Tack, det var skönt att höra! Ja jag läste att i en intervju med Hanna, som var med förra året med en låt, en danskollega till mig, där hon berättade att det är artisterna själva som får betala kläder och scenshow. Hon hade lagt 200.00 minst på sitt nummer ur egen ficka. Så jag antar att det är Erics familj eller hans skivbolag som betalar glaset, mycket pengar att krossa sönder bara så där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *