Missoni!


Den här helt fantastiska ponchon från Missoni fick jag tips om från Käthes Modeblogg! Den finns hos Factory och jag bara älskar färgerna och det klassiska mönstret. Mönster och speciellt inka och zic zac mönster visades hos många designers inför våren. Den här ponchon kan man ha på två sätt, så man får ju två plagg i ett, vilket alltid är roligt. Och så passar den perfekt för det hippie-chica 70-talsmodet som jag vill klä mig i, i sommar. Tänk så snygg till utsvängda jeans, kilklackar och pilotbågar. Tänk så snygg över bikinin i Grekland, tänk så snygg till jeansshorts och sandaler, till en kort svart kjol och höga klackar och till vita jeans och sandaler som på bilden. Så jag fick totalt hjärnsläpp och slog till, inte bra alls. Nu får jag absolut inte shoppa någonting på en hel månad, egentligen på ett helt år typ, men det kommer jag inte klara av, så ja en månads shoppingstopp får jag börja med som straff. Men den är ju så underbar!!!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Sofia; Åh vad kul att höra att du tyckte det var ett bra köp, då känns det inte riktigt lika galet att jag köpte den! Tack! Kram!

  2. Sofia; Åh vad kul att höra att du tyckte det var ett bra köp, då känns det inte riktigt lika galet att jag köpte den! Tack! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *