Här är jag nu!

Här på Doryssa Seaside Resort på Samos i Grekland är jag nu! 😀 Nästan alla gånger vi har varit i Grekland förut så har vi bott på 2 eller 3 stjärniga hotell som varit riktigt risiga, elsladdar som går rakt ut i duschen, stora hål i sängen, sängar hårda som betong, toaletter som inte fungerar och handfat som trillar ihop, ha,ha.

Men den här gången har vi bokat ett riktigt fint hotell 4+ stjärnor som heter Doryssa. Det ligger bara 10 minuter från flygplatsen och direkt på stranden.
Vi ska bo i våran egen bungalow och ha det supermysigt. På hotellet finns massor av härliga restauranger, barer och ett lyxigt SPA.
På 10 minuters gångavstånd ligger mysiga staden Pythagorion som finns med på Unescos världsarvslista där man kan shoppa och äta på mysiga tavernor längs hamnpromenaden!Här är en video från hotellet där ni kan se exakt var jag strosar omkring och hur det ser ut! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Oj. oj vilket lyxigt ställe! Kan man åka dit på våren och senhösten också? Vad kostar det eg, ser väldigt dyrt ut!

  0
 2. Oj. oj vilket lyxigt ställe! Kan man åka dit på våren och senhösten också? Vad kostar det eg, ser väldigt dyrt ut!

  0
 3. Hejsan! Vilka fina bilder du har lagt upp och vad roligt att höra att du är nöjd med hotellet. Jag önskar dig en fortsatt fin semester på mysiga Samos! Med vänlig hälsning Nina, Apollo-sales.

  0
 4. Hejsan! Vilka fina bilder du har lagt upp och vad roligt att höra att du är nöjd med hotellet. Jag önskar dig en fortsatt fin semester på mysiga Samos! Med vänlig hälsning Nina, Apollo-sales.

  0
 5. Maggie: Ja det tror jag absolut att man kan! Det var ganska dyrt men väl värt varenda krona! Kram!

  Apollo: Hej, vad kul att du hittade till min lilla blogg, vi kunde verkligen inte vara mer nöjda med både hotellet och Apollo!!! Hälsningar Ellie

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *