Bahamas Honeymoon Day 2!

 
 
Här kommer en riktig bildbomb från vår andra (men första hela dag i Bahamas).Vi hade ju anlänt på eftermiddagen dagen innan.

 
 
 
Det första vi ville göra var att åka ut till hotellets egen lilla paradisö. Men först blev det ett besök i den överdådiga frukostbuffén. Nystekta pannkakor med varm lönnsirap och frukt någon? Champange? Oh la la! 🙂
 
 
 
 
Här står vi och väntar på båten som ska ta oss till ön.
 
 
 
 
 
Båten tog bara 7-8 minuter så det var ingen lång resa alls. Här lämnar vi stranden och Sandals hotell.
 
 
 
 
Vår “butler” hade reserverat en plats till oss och fraktat ut handdukar. Vi blev inte så lite förvånade när vi blev hänvisade till en alldeles egen cabana på andra sidan ön, vår egen lilla bit av paradiset. Jag blev helt överlycklig när jag fick se att det stod Reserved for Mr & Mrs… vårt nya gemensamma efternamn för första gången.
 
 
 
Men vi satte våra solstolar längst ut på stranden i solen som de soldyrkare vi är ,ha,ha. Ni ser de blå stolarna i bakgrunden.
 
 
 
 
 
Ingen annan kom till vår del av stranden på hela dagen så vi kände oss som om vi var ensama på en öde tropisk ö, blir inte så mycket mer romantiskt än så.
 
 
 
 
Vi solade och badade och solade och badade. 🙂
 
 
 
När vi väl bestämde oss för att pröva att snorkla ville vi inte göra något annat resten av resan, ha,ha. Vi har snorklat på många otroliga ställen i Grekiska ö-världen, i Frankrike och Egypten, men det här, det slog allt!
 
 
 
Fiskar i alla regnbågens färger, pyttesmå nästan självlysande i sin prakt och jättestora buttra fiskar med enorma ögon och häftiga mörkare färger med coola mönster.Koraller och mystiska växter som glänste gult, vitt, grönt och orange. Och vid strandkanten vita snäckor i alla dess former som låg i den kritvita sanden som gnistrade av solens strålar som träffar ner under vattenet. Jag har aldrig sett något vackrare i hela mitt liv.

 
 
 
 
Det bästa av allt såg vi vår sista simtur innan vi var tvungna att lämna ön. En jättesköldpadda som simmade alldels lugnt och fridfullt bredvid oss och framför oss en babysköldpadda, kanske mamna och baby? Stora mäktiga varelser men så vackra att man nästan börjar gråta. Att få uppleva undervattensvärlden så här är ett minne jag kommer att ta med mig för resten av livet och att få se allt det här tillsammans, att ha det minnet ihop, är verkligen en gåva.
 
 

 
Efter en helt ljuvlig dag på ön bytte vi om för att äta på en italiensk restaurang på hotellet. Jag hade på mig den här gröna klänningen.
 
 
 
 
Sandals hotellområde är så fint upplyst på kvällen att man kan gå omkring och bara titta hur länge som helst.
 
 
 
Vi satte oss vid en mysig eld vi stranden och lyssnade på de sista låterna av livemusik innan vi gick upp till hotellrummet.
 
 
 
Där möttes vi av den här söta bäddningen. 🙂 Good Night!
 
 
To be continued…
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *