It’s Raining Men!

Nej, det regnar faktiskt inga män här, tur det, hade varit jobbigare än hagel, men det regnade i morse när jag skulle till frisören så då fick det bli den här outfiten! Idag mådde jag så dåligt men hade både frisörbesök och optikerbesök att släpa iväg mig själv till ändå. Skönt att fått fixa håret inför semestern i alla fall! I morgon ska jag äntligen bara få vara hemma och vila och kurera mig, skönt! Just nu dundrar musiken från Iron Maiden konserten på Ullevi in genom min öppna balkongdörr, verkar vara bra drag. Jag har aldrig sett så många med Iron Maiden tröjor i hela mitt liv som idag på stan ha,ha, helt galet. Hela Göteborg har intagits av hårdrockare i skinnbyxor och hockyfrilla och tjejer med sotade ögon väskor med nitar och tighta lackbyxor. Inte en vanlig fredag i Göteborg! 🙂 Min sambo såg dem på Roskilde igår och sa att det var en grymt bra konsert! Trevlig kväll! Citycatkisses!!

Hålsticka tröja –HM
Jeans –Guess
Linne –Victorias Secret
Gummistövlar –Hunter
Mockaväska –Michael Kors
Halsband –Kenneth Jay Lane
Armband –Grekland, Miu Miu
Hålstickat, mocka, fransar, guld och brunt i dagens outfit.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *