Maximalt!

Det här hade jag på mig igår, en enkelt maxiklänning, fick piffas upp av lite boehmiska accessoarer, som guldiga sandaler, långa fjäderörhängen och djurmönstrat armband och skärp! Jag är så otroligt glad att jag köpte väskan, även om det grävde ett djupt hål i plånboken. Det är sällan ett snabbt spontanköp blir bra, men jag är så nöjd med den på alla sätt och vis, den passar till nästan allt i garderoben, allt får plats och den är lätt att bära omkring på. Jag är nog lite knäpp men jag blir glad varje gång jag tar fram den, hi,hi. På grund av att jag är sjuk och alltid har ont så kan jag ju aldrig gå ut och festa, har gjort det 1 eller 2 gånger i hela mitt liv och det var nog 6-7 år sedan nu, så eftersom andra kan lägga pengarna på roliga aktiviteter och dyra drinkar som jag inte kan göra så kan jag ju lägga pengarna på en bra väska tänker jag som gör mig glad, så därför känner jag inte att jag har slösat och speciellt inte när jag fick till kanonpris. 🙂 Jag är en bags and shoes girl, helt klart, kläderna köper jag gärna lite billigare!
Svart maxiklänning –HM
Leopardskärp –Asos (finns i web-butik)
Sandaler –Steve Madden
Väska –Mulberry Alexa Regular Size (finns i butik)
Fjäderörhänge –Urban Outfitters (finns i butik)
Armband –Massimo Dutti (finns i butik)

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. jag har precis börjat läsa din blogg, och hoppas därför att denna fråga inte är respektlös eller för hastigt frågat.
  Vad är du för sjuk?

 2. jag har precis börjat läsa din blogg, och hoppas därför att denna fråga inte är respektlös eller för hastigt frågat.
  Vad är du för sjuk?

 3. Visst är Alexan underbar?:) Jag skaffade en sådan tidigare i år, funderade länge på en Bayswater men tänkte att det är nog ganska tung att bära runt på. Alexan kan man ju ha över axeln om man vill. Älskar henne djupt och innerligt:-) Känner igen det där du skriver om att inte kunna gå ut eller göra andra saker som "vanligt" folk kan, precis som du lägger jag gärna slantarna på en väska som jag tycker om. Problemet är att jag hela tiden hittar nya väskor jag vill ha:-P

 4. Karina: Hej vad kul att du har hittat hit och välkommen i Citycatbabe-klubben! Nej det är absolut ingen fara att du frågar, jag är bara glad att jag får tillfälle att berätta om den så att medvetenheten om sjukdomen höjs! Min sjukdom heter Painful Bladder Syndrome (Interstital Cystitis) och det är en inflammatorisk sjukdom som påverkar blåsan, njurarna, magen, tarmarna och centrala nervsystemet. Man får kraftigt nedsatt funktion av de organen men det värsta är att det är så extremt smärtsamt, man är aldrig smärtfri, så det påverkar livskvaliteten i stor utsträckning. Kram!

  Rebecka: Vad kul att du tyckte det! Tusen tack! Kramar!

  Tanja: Ha, ha, ja så är det för mig med, det är svårt att nöja sig med en, när man väl börjat, hi,hi. Vad kul att du också har köpt Alexan och är så nöjd och ja det är klart att du ska unna dig det när du också missar en massa roligt, det är ingen tröst direkt, men lite plåster på såren kan man väl säga. Vilken är din nästa drömväska? Min är en Balenciaga Giant, gärna i rött eller kornblått. Många kramar!!

  Marina: Åh tack vad kul att du tyckte att jag lyckades bra med accessoarerna!! Kram!

  Karin: Åh vad roligt att du gjorde det, det känns härligt att kunna ge lite inspiration, för det ger du mig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *