Right Now…

Just nu har jag återhämtat mig från ännu en hemsk kväll, jag fick ju inte alls må bra på kvällen, tvärt om, men under dagen har det varit okej så jag har passat på att ta hand om mig med en lång varm dusch och mandel body butter och lite färg på kläderna och läpparna så känner man sig lite piggare i alla fall. Nu är det dags för fredagsmys som jag hoppas kan få faktiskt bli lite mysigt och inte en skrik och gråtfest. Jag känner mig som en sån där groda, ni vet såna spel på Tivoli, där en groda hoppar upp hysteriskt snabbt i olika hål och så ska man hinna klubba den och samla poäng, konstigt spel förresten, inte särskilt djurvänligt, men i alla fall, jag känner mig som en sån groda som hela tiden försöker kämpa mig upp men varje gång jag gör det så blir jag klubbad och trillar ner i hålet igen. Det känns ofta som det är game over, men ändå är jag där och kämpar mig upp så fort jag får chansen, så fort jag känner minsta glimmer av hopp om att må bättre, man får ju inte ge upp, men har man blivit klubbad tillräckligt många gånger börjar man känna sig ganska trött! Please? Kan jag inte få ha en helg utan att bli klubbad, det hade jag och min sambo behövt! Vi ska försöka fixa i ordning lite tapas och han ska dricka vin (och jag ska dricka vatten) och så ska vi kolla in På Spåret och Let’s Dance, kanske blir det lite avsnitt av 30 Rock också som vi inte har sett än.  Vad ska ni göra ikväll?
Crazy frog?!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh din stackare 🙁 Hoppas du får må bra snart!Livet är så himla orättvist 🙁 Massa kramar till dig!!

  2. Ja ibland känns det så, det är svårt att fatta varför man aldrig någonsin ska få en dag utan smärta, jag hoppas att jag får bli frisk en dag. Tack för din omtanke och hoppas du hade en fin fredag! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *