My New Darlings!

Jag har ju som ni redan vet haft shoppingförbud och sparat ihop till mina drömskor med siktet inställt på att köpa dem i London. Jag ville ha ett par svarta klassiska med hög klack. Modell Ron Ron Suede Black 100 mm. De är i mjukt skinn på insidan och fin mocka på utsidan med 10 cm klack och den klassiska röda sulan undertill. En modell som aldrig går ur tiden och aldrig kan bli otrendig. I Louboutinbutiken prövade jag väldigt många olika modeller och föll för de här som var både superbekväma och finast på mina fötter. Jag hade tänkt mig ett par riktigt höga med platå och spetsig tå men när jag prövade dem så var de väldigt obekväma och gjorde ont att gå i så för en gång skull var jag lite vettig och köpte dem som var bekvämast. Och jag är så himla glad att jag gjorde det, för 10 cm klack räcker gott och väl och de ser väldigt nätta ut på foten. Jag tror att det här är en modell på sko som jag kommer att tycka är lika fin om 10 år. Och som lite extra bonus kostade de mycket mindre än jag hade räknat med!
Fin skokartong med en lyxig påse att förvara skorna i.

Söt liten minipåse med extra-klackar för omklackning av skorna.

View from the top!

From the side!

I see red! Det är något speciellt med den där röda undersidan!

Jag vill aldrig ta av mig dem!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HERRE MIN GUD :O
  grattis älskling du skaffat dej till sist 😉
  Kan nog inte säga att jag e inte aviiis ett DUGG.. nej inte alls 😀 hihi men passar dej jätte mkt och du måste baraaaaaa måsteeeeeeeee måsteeeeeeee berätta mera om london och all shopping ställe.. jag ska åka dit nämligen slutet av sommaren 😀
  PUSSS o kraaaaaaam

 2. OMG jätte fina! vilket bra val, man kanske skulle börja spara jag fick major cravings på dom skorna!

 3. Micksi: Va kul att du gillade modellen, ja det är mina allra första Louboutins!! 😀

  Sara: Tack söta du, hi, hi, vad roligt att du gillade dem så mycket och wow, vad kul att du ska åka till London i slutet av sommaren, du kommer att älska det, promise!!! Lovar att ge alla tips jag kan!!! Många kramar och citycatkisses! P.S. Vad härligt att ha ett fan, tack för alla fin ord! D.S.

  Anna: Åh vad kul att du gillade dem!! 😀 Ja gör det, en tusen lapp i månaden i 4 månader så är de dina, eller 500 i 8 månader! De kommer att vara värda det! Kram!

  Karin: Åh vad kul att du tyckte de var fina och att jag gjorde ett bra val av modellerna! 😀 Tusen kramar!

 4. Åh, du har köpt dem! Jag minns att vi pratade om att en vacker dag… nu var den dagen inne för din del. Grattis till de vackra, du är värd dem! 🙂
  Det verkar ha varit en underbar och givande resa, härligt!
  Kram Hans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *