TÄVLING!

VINN HANDGJORDA EXKLUSIVA FJÄDERÖRHÄNGEN!Hej alla fina Citycatbabes! Nu är det verkligen på tiden att vi har en tävling här i bloggen eller hur? 🙂 Ni vet de fantastiskt fina fjäderörhängena som jag specialbeställde av Christine på Christyle by Christine? Hon gjorde två par, så att jag kunde lotta ut det andra paret till er!!! ♥ Det är handgjorda örhängen av Christine efter min designidé och det finns bara dessa två par. Perfekta till sommarens alla fester! Det kommer alltså bara vara du och jag som har ett par! De är ca 11 cm långa, värde 150 kr. Jag skickar fjäderörhängena till vinnaren så fort tävlingen är avgjord! Så glöm inte att lämna din e-mailadress i kommentarsfältet!Tävlingsregler:
Allt ni behöver göra för att vinna är att gå med i Christyle by Christines facebookgrupp och sen lämna en kommentar här! Skriv in er e-mailadress så att jag kan kontakta vinnaren för att få adressen dit jag ska skicka örhängena. Er e-mail adress är bara synlig för mig, inte för någon annan! Är ni inte medlemmar i facebook går det lika bra att göra ett inlägg på er blogg och länka till Christyle by Christines hemsida och sen lämna en kommentar här med länk till erat inlägg!


1. Gå med i Christyle by Christines facebookgrupp! Länk:http://www.facebook.com/group.php?gid=119057974778161
Alternativt: (om du ej har facebook) gör ett inlägg på din blogg om Christyle by Christine och länka till webshoppen. Länk:http://christylebychristine.blogg.se

2. Lämna en kommentar här, skriv: Jag har gått med i facebookgruppen och är med och tävlar.

3. Lämna din e-mailadress i fältet där det står e-postadress. Den är enbart synlig för mig, inte för någon annan.


Tävlingen pågår i en vecka till och med den 28 maj. Jag drar sedan en vinnare som blir lycklig ägare av de fina fjäderörhängena!
Lycka till! ♥ Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Rebecka: Om du inte har facebook eller blogg, så går det bra att maila en vän om Christyle by Christines smycken genom att inkludera en länk till hennes sida och sen kommentera här att du har gjort det. : ) Kram!

  2. Rebecka: Om du inte har facebook eller blogg, så går det bra att maila en vän om Christyle by Christines smycken genom att inkludera en länk till hennes sida och sen kommentera här att du har gjort det. : ) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *