Dagens Kontorsoutfit!


Halldå där Cool-City-Cats! Hoppas att ni har haft en bra tisdag! Min började med att jag försov mig och vaknade från en mardröm där jag drömde att jag var försenad och superstressad, ha,ha så det var liksom bara att fortsätta stressa, usch, inte kul när dagen börjar så. Jag vaknade dessutom av att det kändes som någon hade börjat såga i mig med motorsåg, smärtmässigt, så jag kunde först knappt ta mig upp ur sängen, när våg efter våg av illamående slog över mig och så kunde jag inte hitta mina glasögon på sängbordet, ha, ha. Utan glasögon eller linser är jag i princip blind, jag ser att det är ljust eller mörkt ungefär, ha,ha, så det var ju helt omöjligt att hitta dem, men tillslut lyckades jag famla mig fram till linsburken i alla fall, ha,ha. Och jag kom iväg till jobbet trots allt och nu är jag hemma igen, skönt! Ska äta lite middag och kanske ta ett varmt bad, om jag orkar tappa upp det och kolla på TopModel sen. 🙂 Massor av citycatkisses till er alla!

Svart kavaj –Zara
Gul polotröja –Zara
Svarta jeans –Dr Denim
Skinnväska –Mulberry Bayswater
Halsband i silver –present
Armband –82
Mockaskor –Kurt Geiger
Ring –Köpt i Frankrike

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Fint!Åh vilken hemsk start på morgonen.Jag har med linser o glasögon som du kanske vet o det hemskaste är när man inte hittar glasögonen som sagt :/
  När jag läser om dina stressiga historier så tycker jag du borde unna dig (eller du har en snäll sambo som kan ge det i present 😉 en spa dag med massage o ansiktsbehandling o slappna av ordentligt 🙂
  Kram

  0
 2. Fint!Åh vilken hemsk start på morgonen.Jag har med linser o glasögon som du kanske vet o det hemskaste är när man inte hittar glasögonen som sagt :/
  När jag läser om dina stressiga historier så tycker jag du borde unna dig (eller du har en snäll sambo som kan ge det i present 😉 en spa dag med massage o ansiktsbehandling o slappna av ordentligt 🙂
  Kram

  0
 3. Man blir väldigt glad av att läsa dina sidor. Du ger en förslag varje dag på vad man kan ha på sig och du har en grym klädsmak! Forsätt med den här bloggen för den är grym och många gillar den. Kram

  0
 4. Man blir väldigt glad av att läsa dina sidor. Du ger en förslag varje dag på vad man kan ha på sig och du har en grym klädsmak! Forsätt med den här bloggen för den är grym och många gillar den. Kram

  0
 5. Rebecka: Tack, ja det hade varit härligt med SPA. Kanske kan ha lite minispa hemma i alla fall. 🙂 På Hagabadet fick jag prova en behandling där de lägger varma stenar på en, det var bara 15 minuters prova på, skulle väldigt gärna vilja göra en hel sån behandling med ansiktsmask också. Har du gjort någon Spa-behandling som du gillade extra mycket? Kram!

  Hannah: Tack, åh vad kul att höra att du gillar bloggen och min klädsmak!! Tack snälla och välkommen som citycatbabe! Kram!

  0
 6. Rebecka: Tack, ja det hade varit härligt med SPA. Kanske kan ha lite minispa hemma i alla fall. 🙂 På Hagabadet fick jag prova en behandling där de lägger varma stenar på en, det var bara 15 minuters prova på, skulle väldigt gärna vilja göra en hel sån behandling med ansiktsmask också. Har du gjort någon Spa-behandling som du gillade extra mycket? Kram!

  Hannah: Tack, åh vad kul att höra att du gillar bloggen och min klädsmak!! Tack snälla och välkommen som citycatbabe! Kram!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *