Dagens Outfit!

image2382
Idag har jag jobbat, väldigt många shoppingsugna människor på stan idag. Är verkligen helt slut så det blir ännu en kväll uppkrupen i tv soffan och lite bubbelbad. Det här var dagens jobboutfit. Jag älskar modet med leggings och klänning eller tunika-såååå bekvämt och skönt, inget som sitter åt och klämmer någonstans. Modet på catwalken kryper närmare kroppen till mer och mer figursytt, vilket är supersnyggt, men jag hoppas det sköna modet stannar kvar ett tag till. ; )
Svart kavaj med puffärm –HM
Lila ballongtopp –Björn Borg
Svarta lack leggings –American Apparel
Lila knätrumpor med rosett –HM
Svart skinnväska –Bayswater, Mulberry
Armband i svart och guld –Yves Saint Laurent
Lila örhängen –HM
Gråa stövlar –Björn Borg

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hej, skulle du kunna göra en bättre foto på dina leggings? Jag funderar på att köpa dem, men mistänker att dem är inte så mycket lack som bara shimmer.

  2. Snyggt!Gillar bla
    toppen jättemycket.Jag gillar med att det är figursytt nu 🙂 Blev trött på allt man såg gravid i även om man är smal 🙂

  3. Palina: Jag kan försöka, men jag kan säga redan nu att jag blev besviken på lack effekten. Det är mycket mer ett skimmer än lack. De ser ut som lackleggings innan de kommer på. Men när man tar på dem och de dras ut blir det mer som ett lätt skimmer. Jag gillar dem ändå, men skulle gärna vilja ha ett par med ordentlig lackeffekt. Så tipsa om du hittar några! 😉
    B: Ja det är inte kul när man ser gravid ut. Jag gillar hur modet är nu att man kan ha både figursytt och a-lije. Då kan man både vara bekväm i a-linje när man vill och känna sig snygg i figursytt när man vill. 🙂
    Amanda: Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *