Volume on Top!


Hello Citycatbabes! Hur har ni det så här mitt i veckan? Det här hade jag på mig idag. Västen är i 100% ull så den är riktigt varm och skön och volangerna är så söta. När man har på sig något upptill med mycket volym är tycker jag att det är snyggast att kombinera med en smala siluett på underdelen. Det är en av mina stilregler som jag försöker följa. Vid överdel -smalare underdel. Vid underdel -smalare överdel. Har jag mycket volym både upptill och nertill kan det lätt bli att jag ser ut som en fyrkant eller en boll. Det handlar alltid om balans, att försöka balansera ut figuren. Även om man har en vid överdel kanske man ändå vill få fram lite form på överkroppen och det fixar man lätt med ett skärp i midjan.

I kväll är jag ensam hemma så jag ska först träna (neeej vill inte, usch, men jag måste, ha,ha) och sen ska jag laga lite kyckling och cous cous. Efter det tänker jag krypa ner i soffan och börja titta på Revenge (de avsnitt jag har missat) som alla pratar om. En ny Gossip Girl har jag läst och mamma säger att huvudpersonen är så vacker så det här måste jag ju spana in! Hoppas att ni har haft en bra onsdag! Citycatkisses!

Volangväst –Zara
Skjorta –Mexx
Jeanns –Dr Denim (finns i butik nu)
Skor –Nelly (finns i butik nu)
Ring –Asos
Väska –Mulberry (finns i butik nu)
Halsband –Disney Couture (finns i butik nu)
Skärp –Balenciaga (kommer ni ihåg när jag fyndade skärpet på Nathalie Schuterman 2008? 🙂 Jag kommer aldrig att göra mig av med det, det är mitt favoritskärp alla kategorier! 😉
Eftersom det regnar hysteriskt och blåser idag så ville inte mitt hår riktigt vara med men det får duga!
Citycatkisses!!!!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Du är superfin!Bra tips det där med hur man ska kombinera plaggen.Revenge är jättebra!Jag sitter på helspänn varje torsdag om jag har möjlighet att se det annars blir det förhoppningsvis reprisen 🙂 Vad tyckte du om serien?Hoppas du mår bra!Kramar

  0
 2. Du är superfin!Bra tips det där med hur man ska kombinera plaggen.Revenge är jättebra!Jag sitter på helspänn varje torsdag om jag har möjlighet att se det annars blir det förhoppningsvis reprisen 🙂 Vad tyckte du om serien?Hoppas du mår bra!Kramar

  0
 3. Tusen tack!! Mitt svar publicerades aldrig, vet inte vad som hände, men såg det inte för än nu, så sorry för långsamt svar! Hoppas du mår bra! Jag tyckte jättemycket om Revenge! Superspännande, har hunnit se 4 avsnitt nu och fastnar mer och mer, he,he! Hon är ju så snygg och killarna också, för att inte tala om kläderna! 🙂 Kramar!

  0
 4. Tusen tack!! Mitt svar publicerades aldrig, vet inte vad som hände, men såg det inte för än nu, så sorry för långsamt svar! Hoppas du mår bra! Jag tyckte jättemycket om Revenge! Superspännande, har hunnit se 4 avsnitt nu och fastnar mer och mer, he,he! Hon är ju så snygg och killarna också, för att inte tala om kläderna! 🙂 Kramar!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *