Black & Grey Leopard!

Hello Citycatbabes! Tur att jag tog de här outfitbilderna klockan 7 i morse, för nu skulle jag inte ens kunna stå upp med hjälp av två stöttepelare och en vägg. Jag blev jätteförkyld med feber och frossa, usch, det kom hur fort som helst. Kämpade mig igenom 5 timmar på jobbet men sen gick det inte mer och det var inte alls härligt att åka hem i minusgraderna när man redan hackar tänder. Skönt att jag hade mina gosiga kostymbyxor av sammet och mina tjocka halsduk i alla fall. Nu är jag hemma och sitter under en filt med ett huvud tungt som en kettelbell och smärtan på fullt påslag (så klart, kan den aldig ta en paus?) Ja, ja det är väl bara att bädda ner sig i sängen med ett gäng alvedon, en vetevärmare och nässprayen. Kanske kan jag kika på lite avsnitt av Beverly Hills Housewives och flyta in deras värld av sol, palmer och glamour (och helt öndiga problem och bråk). 😉 Ikväll kommer ett nytt avsnitt av stylsiterna här på citycatwalk! Kika in då. Hoppas ni mår bra och har det bra denna kalla januarimåndag! Citycatkisses!

Leopardhalsduk –MQ
Grå kavaj –Zara
Tee –Whyred
Kostymbyxor –Juicy Couture
Ankelboots –Vagabond
Väska –Mulberry
Details:
Halsband –Dior
Armband –Present från Z (Glitter)
Klocka –Juicy Couture

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Ah sin stackare 🙁 Hoppas du blir frisk snart!Har du testat sån vetekudde värmare man har in micron och sen kan man ha på kalla fötter etc?Jag brukar värma min och sen lägga på fötterna när jag lägger mig 🙂 kram

    0
  2. Jesscia: Tack vad kul att du gillade outfiten och tack för omtanken!!

    Rebecka: Tack och usch ja det här är nog en av de värsta förkylningarna jag någonsin haft, har bara legat och feberyrat hela dagen. Ja jag typ lever med mina värmedynor, ha, ha, har de jämnt i sängen också, men ska testa att lägga dem på fötterna, bra idé! Kramar!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *